Tekstarit: FC KTP:n fanijoukko luulee kai olevansa kovinkin oikealla asialla? Todellisuudessa vain myötähäpeää aiheuttavaa nolo joukkio

Miten tulkitaan roskattoman veneilyn kokeilun tai mielivallan kokemuksia? Ei toimi visiot, kokevat veneilijät!

Millä rahalla ne Haminan lipputankosekoilut maksellaan? Onhan se suurlippu komea, mutta ne "salaiset kustannukset" eivät kestä päivänvaloa. Hoitakaa asia!

Lyseo jälleen huonoin Kymenlaakson lukioista. Pitäisiköhän siellä alkaa tehdä töitä? Pelkkä viisastelu ei nyt riitä.

Riekontien reunaan on ilmestynyt iso kasa puujätettä. Ei ole korjattu pois kuukauteen

Olisiko Torikahvila Troikassa mahdollisuus rajata oma alue tupakoitsijoille? Ärsyttää istua lasten kanssa, kun tullaan viereen savuamaan. – Ajattelemattomat

Nyt alkoi hirvittää. Suomeen tulee vihreä sisäministeri.

Mitä saavat työeläkkeen saajat? Jatkuuko kurjistaminen? – Seuraavat vaalit

Kolmetoista naista lähti isis-joukkoihin ja tukemaan järjestön tavoitteita. Paluu ei onnistu. Miten sinne mentiin? Kaikki 13 sanovat olevansa syyttömiä. Kotimaassa tuhat syytettyä ilmoittaa olevansa syyttömiä. Reilu yhdeksänkymmentä valehtelee. Suhdeluku. Uskoo ken haluaa.

Kuusiseen johtava uusi tie on hieno, viimeistely istutuksineen vielä meneillään. Kuusista kaatopaikkana pitänyt ja sinne tien viereen pesukoneensa vienyt, toimita vastaavat sähkölaitteet jatkossa esim. Sotekin toimipaikkaan, ilmaiseksi.

Ennen kuulemma syöpäpotilailla oli maksuton hammashoito! Ei ole enää. Tuli kaksi pojan laskua ja muutenkin menee hirveästi rahaa lääkkeisiin ja jatkuviin käynteihin verikokeissa ja kuvauksissa! Kiitos Kymsote!

Perussuomalaiset ja muut Euroopan oikeistopopulistit ovat Venäjän pyrkimyksille hyödyllisiä idiootteja, kuten aikanaan taistolaiskommunistit.

Asumisen ja liikkumisen kustannukset täällä kylmässä Pohjolassa nousevat. Pienituloisten ihmisten elämä on kohta toivotonta. Tämä on SDP-johtoisen vihervasemmistohallituksen "solidaarinen" lahja vähävaraisille.

Verotuksella nostetaan rajusti asumisen ja liikkumisen kustannuksia. Se ajaa keski- sekä pienituloiset ahdinkoon ja tuhoaa ostovoiman, joka vaikuttaa työllisyyteen. Tämä on SDP:n ja Vasemmistoliiton solidaarista veropolitiikkaa.

FC KTP:n fanijoukko luulee kai olevansa kovinkin oikealla asialla? Todellisuudessa vain myötähäpeää aiheuttavaa nolo joukkio. – Aarne

Koksista lähtenyt lääkäri sanoi, että suurin osa ajasta kului tietokoneeseen. Potilas jäi sivuseikaksi. Olisi pitänyt olla päinvastoin.

Kymsote on lisännyt hohtoon pääsemättömyyttä. Hermostuneita lääkäreitä, joilla ei ole aikaa potilaille ja lisää maksuja. Ei sairaiden hoidosta pitäisi tinkiä.

Kommentoidut