Tekstarit: Miten niin sote kaatui? Sitä toteutetaan koko maassa maakunnissa täyttä häkää. Höh!

En saanut voimassa olevalla ajokortillani minulle osoitettua pakettia R-kioskilta. Pitäkööt pakettini, en mene sinne enää kyykytettäväksi.

Suurkiitos Juha Sipilä (kesk.) ja Annika Saarikko (kesk.). Kaadoitte Suomen keskustan 100-vuotisen unelman: maakuntahallinnon. Hipheijaa!

Hannu Eklund, olen itse miehenä havainnut sen, että naiset ovat terveempiä, energisempiä, parempikuntoisia, sosiaalisempia, vastuullisempia ja luotettavampia kun miehet. Ainakin Kotkassa.

Kotka toivottaa tervetulleeksi porukkaa, jotka eivät tuota, vaan maksavat. Korvaushoitoon pääsee helpommin kuin muualla, ja siksi nämä veijarit muuttavat tänne.

Omaishoitajien tuki nousi vuoden alusta kuusi euroa kuukaudessa. Tuloksena oli tuen väheneminen 25,77 eurolla kuukaudessa veroprosentin noustessa 39 prosenttiin. Kuka tehnyt tämän huijauksen merkit täyttävän hatunnoston omaishoitajille?

Olipa mielenkiintoinen artikkeli erityisherkkyydestä (KySa.12.3) Jes. – P

Tietenkin eletyllä elämällä on merkitys suuntaan ja toiseen. Enkä tasapainoista turvallista lapsuutta elävällä lapsella puhuisi oireista, vaan ominaisuuksista, joita voi tukea, tasata tai liennyttää, ja niin päin pois!

Miten niin sote kaatui? Sitä toteutetaan koko maassa maakunnissa täyttä häkää. Höh!