Tekstarit: Autoilijat, pitäkää autonne asuintalonne p-paikoilla, kellä sellainen on tai siihen mahdollisuus, jäisi asioille tai töihin tuleville enemmän tilaa

Valtioiden rajat ylittävä matkustelu kiellettävä tai siirryttävä pitkään valvottuun karanteeniin. Todistuksen negatiivisesta näytteestä saa rahalla.

Voi kun olis metsästäjiä Postinmäellä, ettei jänikset söisi omenapuita.

Hillary Clinton kehotti mielenosoituksiin kiistämään presidentin vaalituloksen 2016, kuten Trump teki 2021. USA:n demokratian ja presidentin toimintaa sabotoitiin neljä vuotta demokraattien salaliittoteorioin / Trumpin maanpetossyytteineen, jotka oikeus totesi kaikki perättömiksi vaikka media globaalisti niihin uskoi ja kansalle totuutena levitti. – Riippumaton tiedonvälitys

Ei ole mitään hienoa olla koronatilaston kärjessä! Haloo Kotka/Kymenlaakso. Nyt nollataan tilanne!

Kuinkahan moni Kotkan johtavista viranhaltijoista asuu muualla ja maksaa veronsa pääkaupunkiseudulle, Kouvolaan ym. Mitenkähän saataisiin suunta kääntymään? Siinä haastetta uudelle valtuustollekin.

Kuka juntti suolaa Karhulassa auraamattomia teitä, äly hoi.

Lunta tuli keskustaan! Autoilijat, pitäkää autonne asuintalonne p-paikoilla, kellä sellainen on tai siihen mahdollisuus. Jäisi asioille tai töihin tuleville enemmän tilaa.

Voisiko uimahallit avata. Lisättäisiin vaikka aukioloaikaa 05-24 niin ei tulisi sitäkään vähää ruuhkaa? Palkkarahat on varmaan jo säästyneet ja valtiolla on piikki auki.

Olenko väärässä siinä, että Suomessa vain vasemmisto on tarttunut aseisiin ja käynnistänyt vallankumouksen tarkoituksena syrjäyttää istuva laillinen hallitus. Seuraus oli kansalaissota eli punakapina. Olenko väärässä.?

Miksi oikeuslaitos sallii syyllisen peittää kasvonsa. Miksi se hyväksytään? Tuomarit ovat tosi ajattelemattomia.

Sitten tulisi tehdä myös juttu seudun huonoimmista asiakaspalveluista. Suottaapi mennä samaan työpaikkaan. Kippis.

On noilla joillakin haminalaisilla pikku poliitikoilla suuret luulot itsestään. Pormestariksi pelkällä mutu-osaamisella? Kyllä persuttaa moinen hölmöily?

Voi sinua olmi, joka kuvittelet, ettet tarvitse katuvaloja etkä teatterin tai Kymi Sinfoniettan valovoimaa. Nouse pimeydestä. Valossa on helpompi taivaltaa.

Voisiko Poliisi käydä sakottamassa Haminan keskustassa tuntikausia päivittäin joutokäynnillä seisovan vanhan sinisen farmarivolvon omistajan?

Onpa suuria murheita teillä kaupunkien taajamiin sulloutuneilla entisillä maalaisilla? Ei ollut katuvaloja silloinkaan, kun te asuitte täällä maaseudulla. Nyt osaatte marmattaa heti jos yhteiskunnan (veronmaksajien) kustantamat valolamput eivät valaise täydellä teidän "huussipolkujanne". Täällä maalla valaisee edelleen vain kuu ja tähdet, mutta polla säteilee vielä kohtalaisesti. Otan osaa teidän suurien vaikeuksienne johdosta. – Mosku

Ma 11.11. "Lastensuojelun surullinen kohtalo" ajankohtainen ja koskettava kirjoitus. Toivottavasti kirjoitus tavoittaa hyvinvointivaltio Suomen päättäjät.

Onpa upea tarina Merinolla, onnea ja menestystä. – Pyhtääläinen