Tekstarit: Pidetään koirat hallintaetäisyydellä kuntoradoilla. – Juoksun harrastaja

Katsoin vaalikauden päättäjäistilaisuudessa eduskunnanpuhemies Paula Risikkoa ja kuuntelin hänen puhettaan! Se oli täydellinen, uskomattoman upea ja kokonaisvaltainen! Olin kaukonäköisenä näkevinäni hänessä Suomen tulevan presidentinkin!

Lapsen kouluhistoria: Otsolan koulu, Helilän koulu, Karhulan lukio. Terveenä ainoastaan lomilla. Nyt todettiin astma. Miksi vanhempia ei kuunneltu?

Pidetään koirat hallintaetäisyydellä kuntoradoilla. – Juoksun harrastaja

Minnehän tuolit ja pöydät ovat kadonneet kahvilasta PeKan ja KTP:n peleissä? Pubiinko? Olisikohan kalustoa lisää jossain kaupungin varastossa? – Mitaleita tulossa

Persut on ainut puolue, joka ymmärtää, ettei suomalaisten asumista ja liikkumista verottamalla koko maapalloa pelasteta, siihen ei kansalla ei ole varaa. Sinisistä ei tiedä, missä joukossa he istuvat.

Hesarin 11.4. mukaan SDP:n kenttävästä 94 prosenttia on sitä mieltä, ettei eduskunta saisi päättää työmarkkinauudistuksista vastoin työmarkkinajärjestöjen tahtoa. SDP:n jäsenistö siis kunnioittaa parlamentaarista demokratiaa ja perustuslakia korkeintaan valikoivasti.

On hyvä panna merkille, mistä asioista eduskuntavaaliehdokkaat haluavat puhua vaalikentillä. Huomaa melko pian, mikä ero on osaajan- tai pyrkyrin puheissa. Äänestä!

10 –30 miljardin sotakonerahat koulutukseen ja ihmisten hyvinvointiin eikä tappamiseen ja USA:n aseteollisuudelle. Onko TV:ssä kiellettyä sanoa, että aseisiin uskominen on sotahulluutta ja turvallisuusharhaa? Diplomaattikoulu Suomeen kuten sivistysmaissa on, eikä suurlähettiläiksi enää poliitikkoja lehmänkaupoilla.

Syynä brittien eroon EU:sta on unionin harjoittama maahanmuuttopolitiikka. Alkaako tästä koko EU:n hajoaminen?

Kotkansaarella puhutaan vetovoimatekijöistä, joita epäilemättä Pasaatin pääovella käyvä pillerinpyöritys ja yleinen epäsiisteys. Räikeä vielä.

Kommentoidut