Tekstarit: Kyllä jatkuva ylensyönti, tukan värjäys ja lävistykset, saati löhöily tai salibandy, aiheuttavat enemmän vammoja kuin raketit

Kartan mukaan Oulu on Keski-Suomessa, keskellä Suomea. Kuusamo on 40 kilometriä ylöspäin, itälaidalla, Pohjois-Pohjanmaalla. Jos Shakira on käynyt Lapissa, Kuusamossa, olen käynyt Helsingissä, Saharassa.

Vippaakohan pitkät pyhät? Titaanien pyhätön pihalla iso mainostaulu: seuraava kotiottelu 8.12. Taitaisi markkinoinnista löytyä piilotyöpaikka.

Jotain mätää on suomalaisessa oikeuslaitoksessa, kun nyt lapsen surmaan syyllistynyt ulkomaalaistaustainen mies on saanut lähes 20 vuotta riehua maassamme selviytyen toistuvasti vain sakoilla. Tässä näkee myös, kuinka turha on ehdollinen vankeus.

Voi harmi, ensin Oulun tapahtumat. Sitten Arabianmäellä, Brysselinkadulla Böklövinrinteellä Helsingissä. Suomi-neito, lapsesi vaarassa. Voi pukin tontut, turvapillereitä.

Näin TV:ssä Touko Aallon haastattelun, josta ilmeni oleellinen. Hän sanoi, ettei pysty hyväksymään, kun ei ole pystynyt puoluetovereiden toiveita täyttämään, myös matkan varrella menestys hurraa-huutoineen alitajunnassa kantaa oman "kortensa kekoon".

Kotkassa ei saa hammaspäivystykseen aikaa, jos ei ole särkypotilas. Ala polttaa tupakkaa niin saa ajan, koska hampaat menevät huonoon kuntoon.

Kotkan on rakennettava taloudelliset, henkiset ja kulttuuriyhteydet elinvoimaiseen pääkaupunkiseutuun ja vaadittava pääsyä Uudenmaan vaalipiiriin. Haitallinen riippuvuus Kouvolasta ja Etelä-Savosta on katkaistava.

Kiitos erinomaisesta kävelyteiden aurauksesta ja hiekoituksesta Länsi-Kotkassa. Ilo ulkoilla!

Demareiden kehuskelu muhkealla vaalibudjetilla ihmetyttää. Koko puoluetukijärjestelmä pitäisi kiireesti päivittää, mutta ei poliitikkojen itsensä toimesta.

Kymenlaakson Jäte ohjeistaa asiakkaitaan kierrättämään jätteet. Kotkassa muovijätteet hoituvat auton omistajilta.

Turha noita pakollisia Kotkan kaupungin kuluja on luetella. Kertokaa, paljonko veroja ja muita avustuksia ja tuloja kaupunki saa. Halvintahan se olisi kaupunki ilman asukkaita, niin ei olisi kulujakaan!

Aina vaan samaa suolanmakuista kalkkuna-, broileri- ja kinkkuleikettä! Eikö lihateollisuudesta vihdoin löytyisi yhtä kuluttajamyönteistä yritystä?

Sipilän Tesla nyt sata tonnia. Arvo ensi vuonna siitä puolet. Seuraavana vanhan Volvomiehen vanha ruppana tuomitaan ajokieltoon. Teslalle sama tuomio mutta veroetuja. Volvomies ostaa alesta uudet Reiskat, koittaa hävittää vanhat ilman jätemaksua. — Tasa-arvo

Turvalan halkaisevalla pitkällä suoralla Turvalantiellä on 40 km/h nopeusrajoitus. Vinkiksi mopoilijoille ja mönkijäkuskeille. — Autoilija

Miksi ihmeessä kammottavien törkytekojen tekijöiden kansallisuus pitää salata maailman tappiin, jos ei ole perusjuntti?

Meneeköhän urheiluselostajien, varsinkin mäkihyppykommentaattorien, tietotaito vähä yli: sieraimet liian kiinni ja polvet joulupadassa. Luulisi suomalaisilla olevan 100 parasta loikkaria. — Vain yx laji

Kyllä jatkuva ylensyönti, tukan värjäys ja lävistykset, saati löhöily tai salibandy, aiheuttavat enemmän vammoja kuin raketit. Pieruillekin aikaraja. Kiellot ratkaisevat pulmat. — Kansalaisadressi

Ennen joulua suolasin kinkun, lohet ja sienet. Palaute joulupöydässä oli myönteinen. Joulun jälkeen suolasin auton. Sen palautteen antaa kesällä katsastusmies. — Fakiiri kronblom

RKP, vihreät, SDP, kokoomus ja keskusta eivät halua puhua eri kulttuurien mukanaan tuomista ongelmista. Vaikenemisella halutaan sivuuttaa joukkoraiskaukset sekä murhat. Vaalipelko?

On väärin, että maaseudulla ja haja-asutusalueella maksetaan hulevesi- eli sadevesiviemäröinnistä, kun siellä ei niitä ole. Sadevesi imeytyy maaperään, niin kuin sen pitääkin, ei jätevesipuhdistamoon.

Logiikka on todiste. Kaikki oleva toimii aina — valintojen ohjelmalla. Lähitulevaisuudessa teknoäly ja logiikka yhdistyvät rationaalisesti avuksi elollisuudelle. Hyvää uutta vuotta! — Identilogi

Suomen asiat on nyt "reilassa". Kiitos Juha Sipilän ja johtamansa hallituksen. Hyvillä mielin voimme jatkaa tulevalle vuodelle 2019. Toivottavasti hyvän "pöhinän" annetaan jatkua. Tuloksellista ja sopuisampaa uuttavuotta!

Luetuimmat