Tekstarit: Koska Kotkan kaupunki hakee investointi tukea pyörä/kävelytien jatkamiselle Niittymäeltä Peippolaan?

Te hoivaa ja kotipalvelua tarvitsevat ikäihmiset teette itsellenne ja Kotkan verotuottoihin suuren karhunpalveluksen, kun sanotte päin näköä meille yrittäjille, että otatte mieluummin Korttelikodista lähes ilmaisen työntekijän. Ihan kuin me yrittäjät oltaisiin myrkkyä teille. — 25 e/h

Koska Kotkan kaupunki hakee investointi tukea pyörä/kävelytien jatkamiselle Niittymäeltä Peippolaan? Hurukselan tie on vilkkaasti liikennöity, mutta julkista liikennettä ei ole.

On se vähintäänkin outoa, kun ”tankokaupungin” luottamushenkilö kirjoittelee mitä sattuu ja julkisesti kyseenalaistaa valtakunnantason päättäjien toimintaa ja menettelytapoja. Ps. Ei kai se juna nyt vielä tulee?

Onneksi naivistinen aika on ohi, kun viranomaiset ylisuojelivat maahanmuuttajia, tekivät he mitä tahansa.

Venäjä höllentää viisumin saantia suomalaisille. Suomi kiittää naapuria kiristämällä Venäjän kansalaisten viisumin saantia vaatimalla 3 kk tiliotteet, palkkatodistukset, matkasuunnitelman kirjallisena ja sitovat majoitusvaraukset. Kauankohan Venäjän pinna kestää moista törkeyttä? Koskeeko tasavertaisuus vain herrakansaksi itseään luulevia?

Kommandohyökkäys Airiston Helmi Oy:n tiloihin ja konkurssiin ajaminen Suomen tasavallassa on näköjään mahdollista, kun Venäjä-pelottelulla saadaan ihmiset näkemään Venäjän vakoilutukikohtia ja viestintäkeskuksia joka mökissä, jossa on nykyaikainen kameravalvonta ja internet.