Tekstarit: Turha kiistellä menemmekö kesä-vai talviaikaan. Aina sovitteleva DI Juha Sipilä on jo päättänyt. Palaamme keskiaikaan.

Mistä tulee tuo häiritsevä ujellus, joka kantautuu Sammalmetsän asutusalueelle asti? – Ihmettelevä

Hyvä Marianne! Yksi 0,5 dl:n energiajuomatölkki sisältää 20 palaa sokeria, kolme tölkkiä 60 palaa! Vielä kummastellaan pullukoita lapsia. Vanhemmat, annatte lastenne juoda itselleen diabeteksen!

Tuulten kaupunki, Viimeinen laiva... Loistavaa kotkalaista kulttuuria!

Kukahan rupeaisi puuhaamaan kansalaisaloitetta Suomen Natoon liittymiseksi? Huippupoliitikoille lienee vaikeaa edetä asiassa, kun heillä tahtoo olla taipumus punnita tekemisiään oman kannatusarvionsa mukaan. Poikkeuksena RKP:n Nils Thorvalds, joka on tuonut selkeästi esille myönteisen Nato-kantansa.

Esko Ahon mantra työreformista jatkuu nyt vaan eri nimillä.Työntekijä on välttämätön paha, josta liukkaasti päästävä eroon. Nyt tiukkana edunvalvojat. – Pamilainen

Henkilökohtaiset avustajat joutuvat liian monessa paikassa tekemään töitä tupakan savussa ja käyttämään työaikaa tupakoiden hakemiseen. Silmiä kirvelee, yskittää ja vaatteet haisevat tupakalle. Tähän on saatava iso muutos, ja tupakoinnin kieltäminen kohteissa jossa tehdään töitä. – P.K

Tuulten kaupunki, Viimeinen laiva... Loistavaa kotkalaista kulttuuria!

Turha kiistellä menemmekö kesä-vai talviaikaan. Aina sovitteleva DI Juha Sipilä on jo päättänyt. Palaamme keskiaikaan.

Eikö eläkerahastojen korko tuota? Tarvitseeko EU:lle maksaa, entä kehitysapua ja pakolaisten ylläpitämistä. Miksi säätiöt eivät ole verolla, pitäisikö asumistukea rukata, pitäisikö poistaa asumiseen perustuva sosiaaliturva, entä hyödyttömät yritys tuet. On paljon muutakin leikattava kuin eläkkeet

Ongelman ydin on yhteiskunnan muutos. Nuoret sukupolvet syövät itse etuisuuksina tulevat eläkkeensä. On myös huomioitava, että eläkkeellä nyt oleva sukupolvi jättää nuorille huomattavan varallisuuden.

EU-uskonyhteisö rankaisee Unkaria, koska se noudattaa vain oman maan kansalaisten tahtoa eikä EU:n pyhiksi julistamia uskonkappaleita. EU voi julistaa Unkarin pannaan ja sulkea sen uskonyhteisön ulkopuolelle, jolloin kukaan EU-lahkon jäsenmaa ei saa olla missään tekemisissä hylkiön kanssa.

Harvoin kai elävän taiteilijan näyttelyyn on pääsymaksu. Nyt kyllä Maretariumiin tai kansainvälisistä sopimuksista. Jos olisi, ei yksinkertaistettaisi asioita.

Luetuimmat