Tekstarit: Upeeta, että pysäköinninvalvonta toimii Kuusisen satamassakin!

Upeeta, että pysäköinninvalvonta toimii Kuusisen satamassakin! — Mussalon mummo

Olen tulossa alkosta riippuvaiseksi. En jaksa sukulaisten kanssa vääntää yksinkertaisista asioista. Poistan mielestä henkilöt, jotka stressaavat mieltä. Elän kuin viimeistä päivää! Joku toivoo lyhyttä, toinen pitkää!

Ruotsi ja Ranska viimeisenä ottivat käyttöön lentoveron. Milloin Suomi seuraa puheenjohtajamaana perässä? Rahaa tarvitaan puhtaan raideliikenteen kehittämiseen. Lentoliikenne on yksi maailman suurimpia ilmaston saastuttajia.

Uusi sanonta, kun menee Haminaan. Voi sanoa, että menee isolle lipulle.

Kosmonauttikandi Jyrki Laukkanen ei varmaan itse vieläkään tajua, miten suuren asian onnistui munaamaan kieltäytymällä Suomelle tarjotusta kosmonauttilennosta. Suomi menetti kymmeniä miljardeja euroja avaruusteknologiaan pääsyn estämisessä.

Nämä Oulun tuomiotko nyt oli niitä Häkkäsen lupaamia kovempia tuomioita alaikäisen raiskauksesta? 2 vuotta, josta istuu puolet! Naurettavia tuomioita!

Hannu Eklund, vai ovat naisjalkapalloilijat vähäpätöisiä harrastelijoita sinun mielestäsi? Ei ainakaan Suomessa, jossa naispelaajat vaikuttavat hyvinkin ammattimaisilta miehiin verrattuna.

Holhousta, kieltoja, rajoituksia, sääntöjä, naapurien kyttäilyä ja ilmiantoja. Kyllä nuo Lenin-patsaat ja -museot ovat ihan oikeassa maassa. Sovietti-Suomi.

En tiedä, kenen idea yrittää yhdistää pesäpallon ja jalkapallon kannattajat samaan karsinaan. Voi sitä arvostelun ja vähättelyn määrää pesäpallon kannattajia kohtaan. — Ei enää koskaan

Ihan oma ryhmänsä on nämä ehtoopuolelle sinnitelleet köyhät monisairaat, jotka ovat itse itsensä omaishoitajia! Palvelut pelaa niin kauan kuin kömpii sängystä ylös, ja aamukierrolla itsensä toteaa olevansa olemassa! — Omahoitopalvelu

Oli vaisu ja arkinen radiokirkko Langinkoskelta. Missä oli Lankkarin tyypillinen rikas ja iloinen musiikki? Surullista. Onneksi saarna puhutteli.

Langinkoskelta kuullussa radiomessussa liturgi mainitsi tekstin lukijoista vanhan herran nimen mutta ei nuorta naisääntä! Just niin!

Vasemmistoliitto vain kuukauden hallituksessa. Ministeri Aino-Kaisa Pekonen (vas.) julistaa: Perustuloa ei tule. Takinkääntö!