Tekstarit: Posti ihmettelee, kun postimäärä on vähentynyt. Tulkaa kanssani etsimään kirjelaatikkoa Ruonalasta. – Mummi

Kirkollisveroista valittaja, on moraalitonta, jos haluat kuitenkin nauttia kirkon tuottamista eduista vapaamatkustajana kuten kerhot, leirit lapsille ja vammaisille, yksinäisille, kirkolliset toimitukset, diakonia, joka auttaa vähempiosaisia sekä tukea surussa. Kirkkohan tuottaa vaan pelkkää hyvää ja luo turvaa.

Tapahtumakeskushanke peruttava! Ne valtuuston ja hallituksen jäsenet vastuuseen tekosistaan. Eivät kai kehtaa käydä ehdolle enää vaaleissa? Heitähän on älytetty ihan olan takaa? – Kyllä ne kehtaa

Puolustuskyvyttömien vanhusten hoidon laiminlyönti kasvattaa veroja kiertävien pääomasijoittajien voittoja. Se on Sipilän hallituksen politiikkaa!

Kokoomus yrittää näytellä lapsiperheiden ystävää, vaikka lapsiperheköyhyys on lisääntynyt koko hallituskauden. Pääministeri Sipilän johdolla.

Samanlaisia legendoja on eri urheilulajeissa, eri aikakausilla! Taso on vuosien saatossa koventunut ja tasoittunut niin, ettei yksittäisiä Nykäsen kaltaisia "jumalolentoja" pääse lajeissa syntymään!

Posti ihmettelee, kun postimäärä on vähentynyt. Tulkaa kanssani etsimään kirjelaatikkoa Ruonalasta. – Mummi

Kirkollisverosta ja kirkosta eroaminen on eri asia, kuin uskonnottomuus. Tiedoksi toivorikkaille vapaa-ajattelijoille.

Kotkan kaupunginhallitus peruuttaa hienon säästöohjelman. Sipilän hallitus teki saman. Hienoa kotkalaiset päättäjät, kun omasta pussista ei vaan oteta euroakaan ja äänestys omalla porukalla? Sirviö, älä ole Sipilä! Pidä suunnitelmastasi kiinni, niin taloutemme paranee.

Häpeällinen äänestystulos Arto Tolsan talvikäytön lopettamisesta. Kotkan kaupungin hyvinvointikertomus voidaan samalla heittää Utopiat-mappiin. Lapsista ja nuorista siis viis veisataan tässä uppoavassa kaupungissa. – Hyvin vihainen kotkalainen

Kun yksityisellä puolella menee huonosti, niin lomautetaan ja irtisanotaan. Kotkan kaupungin henkilöstö viikon lomautukselle, piste. Pekka