Tekstarit: Juha Sipilän hallitus onnistui viime töinään tuhoamaan maailman parhaan taksijärjestelmän

Ilmastonmuutos tuo Suomeen lämpöisemmän ilman, paremmat sadot, lämmityskulut pienenee eli pelkkiä etuja. Ei kannata vastustaa ilmastonmuutosta.

Olen huolestunut, me olemme jakautuneet. On jo paljon asioita, mistä ei kannata puhua säilyttääkseen ihmissuhteet.

Juha Sipilän hallitus runnoi paikallista sopimista, horjutti yleissitovuutta ja heikensi palkansaajien työehtoja monella tavalla. Vastaiskuun vaaleissa!

Ei kukaan älykäs, sivistynyt ja sisäsiisti halua perussuomalaisia hallitukseen tai mihinkään muuallekaan. Rasismilla ratsastava rettelöitsijäpuolue, jolla ei ole mitään annettavaa Suomelle.

Eihän formuloita saa kyseenalaistaa. Siellähän meidän rintamamiehet Räikkönen ja Bottas taistelevat pahoja ulkomaalaisia kuskeja vastaan.

Maailman suurin lippu - ja tyhmin nuppi. Kohta tuo nyky-Haminan uusi brändisymboli on viimeinkin meidän kaikkien ihasteltavana ja ihmeteltävänä. Onneksi olkoon. – Ex-haminalainen

Ennakkoäänestys Koksin 6. kerroksessa ei toiminut. Lapussa tiedote, että paikalla kello 13 osastokierrolta. Odotin toimitsijoita kello 13 -13.45 turhaan.

Miksi ihmeessä autoissa pitäisi näkyä rekkari edestä päin? Ei tarvi näkyä motoristeillakaan. Vielä burgalakki päähän niin kurvailla miten huvittaa

Vai vain "yhden asian mies" eduskuntaan? Aika turha edustaja (ps.). Ei ihme, että Kaakonkulma on takapajula! – Pettynyt äänestäjä.

Kyselyn mukaan vihreillä, Vasemmistoliitolla, Kristillisdemokraateilla eikä Ruotsalaisella kansanpuolueella ole tärkeimpien asioiden listalla Vanhustenhoitoa. Eläkeläinen mieti ketä äänestät.

Miten Puhoksen kylähiihtojen muhkeisiin palkintoihin verottaja suhtautuu? Omassa urheilulajissani kun voitan satasen arvoisen palkinnon, niin siitä verottaja vie normaaliveron, vai onko eri urheilulajit verotuksen suhteen erilaisessa asemassa. – Tj

Vihreiden ilmastopelottelu on saanut järkyttävät mittasuhteet. Persut ymmärtävät sen faktan, ettei suomalaisia verottamalla löydy globaaliin ongelmaan ratkaisua. Ajetaan vain köyhä kansan ahdinkoon.

Eipä yllättänyt tieto siitä, missä puolueissa on eniten rikollisia. Petoksia, huumeita ja väkivaltaa. Vähintäänkin vastenmielistä.

Juha Sipilän hallitus onnistui viime töinään tuhoamaan maailman parhaan taksijärjestelmän.

Julkissektorin lomarahaleikatuilla on vaaleissa hyvä tilaisuus vastaiskuun. Kaikki äänestämään!