Tekstarit: Kantasataman outletin rakentaminen näyttää olevan vielä ihan alkutekijöissään

Kotkan kaupunki ei lähde Kantasatama-hankkeeseen mukaan muuten, kuin rakentamalla infran. Näin meille kerrottiin noin kolme vuotta sitten. Nyt tulee mieleen suosittu 80-luvun TV-sarja "Valehtelijoiden klubi" Ja nyt ollaan laittamassa 20 miljoonaa euroa Kantasatamaan. No käyhän se käsirahasta näin alkuun. Taitaa tulla " toriparkki 2" Kotkan Sekoomuksen johdolla.

Jos lapsia on 11? Mitä siihen pitäisi sanoa? Järjetöntä mielestäni. Koulutus vie rahaa? Miljonäärejä? Koulukiusattuja? Nainen synnytyskoneena, pysyy kotona? Tiedon puute? Vai se kuuluisa uskonto.

Kaavut ja pitkät peittävät lyyssit kiellettävä. Mistä tietää, mitä niiden alla on. Kerran näin, kun pitkän hameen alta putosi tuore pitkä kurkku! Mitä kaikkea alle mahtuukaan. Lyyssit täynnä sisätaskuja.

Lisää vaan tappo- ja murhaohjelmia. Hullut saa kiksejä ja Seiska juttuja. Telkkari ja some täynnä. Ei ihme, jos masennus vaivaa. Syksy ja pimeys jo tarpeeksi.

Kampanja ehdotus: Jokaisella tontilla oltava vähintään kaksi puuta tai istuta puut itse. Ihmisten luontosuhde muuttuisi. Pelkästään mielikin paranisi.

Kyllä se Kantasataman outletin rakentaminen näyttää olevan vielä ihan alkutekijöissään. Vesa Levonen on aivan oikeassa ja syystä huolissaan kaupunkilaisten rahoista. Ei pelkät puheet riitä, kun mitään tuloksia ei edelleenkään ole näkyvissä.

Kantasatamassa pitäisi vuoden päästä olla matkustajalaivaterminaali, kauppoja, hotelli, kerrostaloja. Taitaa tulla vähän kiire. Kenellehän kaikille Kotka on hankkeesta velkaa ja kuinka paljon?

Kotkassa vaarallista pimeyttä Erkinkulman kaupan läheisessä risteyksessä. Led-katuvalaisimia pimeänä uudesta lähtien ja risteys sekä suojatiet pimeyden verhoamat. Kuten Ristinkalliontiellä tusina Led-valoja pimeänä Amiraalin suuntaan. Katuvalohuolto on tasavertaisesti yhtä retuperällä muun kunnan toimen kanssa!

Luetuimmat