Tekstarit: Vaatiiko kaupunki säästöjä myös Cursorilta, Ekamilta ja Xamkilta?

Kunnossapitomestarille tiedoksi: Ruotsinsalmenkatu on kaksisuuntainen, tai ainakin pitäisi olla. Palotorninvuoren kohdalla ei tällä hetkellä mahdu yhtaikaa vastaantulijan kanssa.

Ryhdistäytykäähän te keskustan katsomoon mielivät kannattajat. Että saadaan punamulta kasaan vaalien jälkeen. Kyykytys on saatava loppumaan.

”Sipilän hallitus umpikujassa”? Tämä on konstaapeli Vesa Levosen mielipide. Pientä rajaa poliisin politikoinnille ja kirjoittelulle. Minä, minä, minä?

Hyvä Sirviö! Vihdoinkin kaupunginjohtaja, jolla on muutakin kuin veron nosto.

Sirviö, mikset ehdota Karhuvuoren urheilutalon sulkemista, kun on huonossa kunnossa? Ai niin, katsomossa istuu henkilöitä, että saisit lopputilin. Taidat olla Mikki Hiiri.

Paljonko kaupunki säästäisi, jos lopetettaisiin Meripäivät? Ei, lasketaan vain suorat säästöt, ei oletettuja välillisiä tuottoja. Vaihtoehto uimahallin sulkemiselle? — Kuntouimari

Vaatiiko kaupunki säästöjä myös Cursorilta, Ekamilta ja Xamkilta? Samoja veronmaksajien rahojahan niille menee.

Pienten koululaisten iltapäiväkerho on tärkeämpi kuin koskaan ennen. Sitä tarvitaan, eikä pidä lopettaa. Pitkään eläkkeellä olleet lounaskahvilan asiakkaat olemme kaikki samaa mieltä.

Kulttuuri antaa ihmisille iloa, voimaa ja jaksamista. Kotka on ollut perinteisesti kulttuurikaupunki. Kotkan Kaupunginteatteri ja Kairo ovat myös imagotekijöitä. Miettikää tarkoin, päättäjät.

Kaupunginjohtajan säästökohteista on unohtunut Kantasatamaan suunniteltu halli, jonka kannattavuudesta ja käyttäjistä ei ole mitään tietoa.

Taitaa lentoveron ajaminen olla nykyhallituksen ideoimaa, kun sen vaikutus koskisi vain pienituloisia. Työmatkoja ei niin paljon tarvitsisi myöskään tehdä, kun on videopuhelut käytössä. — Tassu

Tehdään sillat Kotkansaarelta Hovisaaren ja Hietasen kautta Jumalniemeen. — AP

Kyminlinna voisi pelastaa Kotkan kriisiltä. Sen elvyttämisen voi aloittaa ilman rahaa. — Ilbo

Olipa kerran kylä nimeltä Hölmölä. Eräänä päivänä hölmöläiset päättivät tehdä niin suuren lipun, että se näkyisi maailman ääriin ja houkuttelisi kaikki maailman rahaturistit Hölmölään moista ihmettä katsomaan. Kävi kuten tuppaa Hölmölässä käymään, että lippusalosta tuli niin korkea, ettei kukaan uskaltanut sinne lippua viedä edes hölmöspäissään. Sen pituinen se... siis se lipputanko.

Brexit jurppii EU:ta niin, että koko EU-media on valjastettu sitä haukkumaan. Tulli- ja rajaongelmia ei synny EU:n ja Iso-Britanian välille, jos EU:n ei sallita terrorisoida vapaata kaupankäyntiä eri maiden ja tulliliittojen välillä, vaan kauppa sallitaan Norjan ja Sveitsin malliin.

Luetuimmat