Tekstarit: Sama vuotuinen murhe ja kaipaus: Kalamarkkinoilla merikaupungissa muikkua, ei halstrattuja silakoita

Valtio vahtaa kansalaisten ajokilometrejä ja mittari nakuttaa. Kansa kiittää ja huutaa, että kytätkää ja kurittakaa lisää. Vain Suomessa.

Moottoriurheilu on kuulemma hiilineutraalia? Ja Kymi Ring on suorastaan hiilinielu! Pelleilyksi menevät puheet koko ilmastonmuutoksesta.

Siinä ei todellakaan paljon säästy, jos patterit vetäistään täysin kiinni. Kylmä rauta asunnossa, oikea "järjen jättiläinen", kun yöllä lämpötila nollan kieppeillä! Käyttövesilämpö kiertämään ja äkkiä! Se on käsky, eikä määräys! — Kouvolalainen

Suomen lääketieteellinen tutkimustyö on huippulaatua! Siispä tutkimukseen suunnatut apurahat aloille, joista on oikeasti hyötyä, eikä jonninjoutavaan hymyilemiseen! Onhan selvää, jos saa hyvän mielen ja hymyn, elimistö reagoi positiivisesti!

Oma metsäpalstamme piti hakata, kun sinne tuli puun tuholainen. Sydän siinä särkyi itseltäkin. Omistaja on vastuussa siitäkin, jos tuholainen leviää naapurin metsään. Leudot talvet elättävät näitä tuholaisia.

Jos Jukka Tanskan irtisanomiseen johtanut "luottamuspula" on selvitetty, niin silloinhan sen voi avoimesti kertoa julkisuuteen, eikö? Salailua tämän asian tiimoilta on ollut ihan riittävästi.

Verottaja pakottaa perikunnat metsän pakkohakkuisiin. Perintöverot lankeavat heti maksuun ja puun myynnistä menee vielä 30 prosenttia pääomaveroa. Puolet hakattavaksi ekana vuonna, jotta edes verot on maksettu.

Kesä, pilvet, taivaalla hyrräävä lentokone. Ihania mielikuvia. Vapaus, onnistuminen, yritteliäisyys. Vilkutan.

Arto Kalevalta loistava kiteytys vastuullisesta talouspolitiikasta. Kunpa klikkijournalistitkin perehtyisivät taustoihin. — MM

Liikuntakyselyssäkin yläikäraja? Meitä yli kahdeksankymppisiä on pilvin pimein vielä "tukkimassa" liikennettä autoilla, mopoilla, polkupyörillä, rollaattoreilla ja jopa sauvakävelijöinä. — Wanharouva

Puutarhurin 'päiväuni' puistojen perässä Kotkaan muuttaneista ihmisistä kertoo paljon kaupungista, joka on todella huonossa maineessa lääkärien ja hoitsujen keskuudessa. Joukkopako jatkuu ja maine nuorten keskuudessa on huono vaikka kaikki kehäkukat olisi valaistu. Kaupunki on satsannut nuoriin aivan liian vähän.

Vihaako posti Aku Ankkaa? Huhtikuun alun jälkeen puolet lehdistä tuotu revittyinä.

Virolaiset valmistautukaa, suomalaiset yritykset vaihtavat kotipaikkaa.

Kyllä on valittamisen aiheet vähissä, jos jotain risoo, kun joku pienkone lentää taivaalla. Ole tyytyväinen, kun siellä ei lentele venäläiset hävittäjät.

Karhulan sairaalan os. 4:n ystävällinen sihteeri auttoi ja neuvoi höperöä mummoa kiireen keskellä. Aitoja asiakaspalvelijoita vielä löytyy. — Eksynyt mummo puhelimessa

Pienlentokoneista ihaillaan kaunista kaupunkiamme, jokisuistoa. Niiden ääni, samoin kuin lokkien, ovat kesän ääniä! Ei haittaa!

Tunnen suurta myötähäpeää Katariinalle tarkoitettua vainajien tuhkaamisaluetta kohden. Grillialueet, lasten leikkipaikat ja planetaariot vieressä.

Ilmalämpöpumput eivät sovi kaikille. Aiheuttavat vakavia ongelmia niille, joilla on lieviä astmaattisia ongelmia.

Tuliko Kotkalle yllätyksenä, että parhaat kulttuurijohtajaehdokkaat eivät voi odottaa valintaa kuukausikaupalla? Nyt sitten valitaan kakkosketjusta.

Jo toiset vaalit Karhuvuoren romuvarastossa. Näinkö kotkalaisia kohdellaan?

Piiri pieni pyörii Kotkassa, ainakin virkamiehiä kun kulttuuriin valitaan. Eka kierroksella paras hakijoista, jota asiantuntijat päätyivät ammattitaidon ja soveltuvuustestien yms. jälkeen esittämään virkaan, ei sopinutkaan poliittisesti valitulle lautakunnalle.

Kaikenlaisia myrkkyjä -50-luvun alussa syntyneenä muistan. Kovaan yskään oli höyryhengitystä, johon äiskä pani tilkan tärpättiä, sitä sitten hengitin, yskänlääkettä varhaislapsuudessa en nähnyt! Liekö paljon auttanut, isä antoi sisupastillia!

Sama vuotuinen murhe ja kaipaus: Kalamarkkinoilla merikaupungissa muikkua, ei halstrattuja silakoita.

Kenelle kuuluvat Karhulan linja-autoaseman pusikot? Hoitoa vailla.

Paljon Onnea KTP-Basketille ja etenkin Jyrki Lindströmille mahtavasta onnistumisesta sarjakauden aikana. Jyrkille jaksamista ja koko joukkueelle onnittelut menestyksestä! — Kymiläinen

Aika moni jakaa mielipidekirjoituksen Vanhan Viipurintien varren avohakkausta — Milloin keskustan aikaansaannokset loppuu?

Olipa kivat tanssit Svedebolla. Hyvää musaa ja ahkeria tanssijoita. — Jalalla koreasti

Kommentoidut