Tekstarit: Koiranruoan valmistaja sanoo TV-mainoksessa, että koirilla on kädet.

Unohtakaa Kantasataman tapahtumakeskus ja kampus! Eikö ”lypsämättömät lehmät” Kotkassa jo riitä? Jos tapahtumakeskus ja kampus pitää rakentakaa, niin tehkää ne keskelle Kotkaa ja liikenteen solmukohtaan upean Kyminlinnan muurien sisäpuolelle! Sieltä tilaa löytyy vaikka myös sille halutulle hotellillekin!

Kokoomus on nostamassa asumisen kustannuksia, jotka jo nyt ovat monelle ylivoimaisia., sähkön, öljyn ja kiinteistöveron korotuksilla, jotta rikkaitten verotusta voi laskea. Oikea osoite on pääomatulot, maahamuutto ja yritystuet.

Koiranruoan valmistaja sanoo TV-mainoksessa, että koirilla on kädet. Uskomatonta.

Toivottavasti saadaan toinen S-alkava hotelliketju Kantasatamaan. – Tyytyväinen matkailija monesta maasta

Se, osaaminen joka maahanmuuton kautta tulee, on sellaista osaamista jonka oppii tekemällä! Ja jonkun mielestä se on osaamista!

Onko nyt kaikilla tieto, että oppositiojohtaja Antti Rinne käveli työpaikalleen 1.3.? Olipa suuri uutinen. ”Puolueettomalta medialta” vahva tuki demareille? – Yle-veron maksaja.

Ylimielinen Petteri Orpo haluaa yksityistää julkispalvelut ja tuhota veropohjan 1 000 miljoonan euron tuloverokevennyksillä hyvätuloisille. Varokaa vaaleissa!

Jos uusi ammattikorkeakoulu rakennetaan, kuinka paljon ammattikorkeakoulupaikkojen koulutusmäärä vähenee Kotkassa?

Miksi tarvitaan uusi kampus? Hieno tilava alue, hyvät parkkialueet, ainakaan opiskelijoilla ei tietoa homeongelmista? Xamk muissa oppilaitoksissa, toisissa kaupungeissa taitaa olla tilaa, joten tehdään Kotkaan kytkykaupalla pikkuinen monitoimikoulu.