Tekstarit: Vihreä on vihreä, vaikka sen kasvisöljyssä hauduttaisi! – Autoileva lihansyöjä

Uskottava puolustus! 1 600 varusmiestä keskeytti palveluksen tammikuussa.

Perussuomalaiset olkoot seksuaalirikollisista ihan hiljaa, kun suojelevat tätä yhtä sahuria puolueessaan edelleen.

Vietnamin tuhoamiseen osallistui Lauri Törni, jolla oli aiempaa kokemusta Hitlerin tukemisesta. Tosiaankin, täytyy mielipidekirjoittajan tavoin ihmetellä, kun jotkut aikalaisemme sovittelevat sankariviittaa Törnin harteille.

Kannattaa lukea talotohtori Panu Kailan palstalta (KySa 23.3.) lause '' Rakennuksia kiusaavat myös selvät virheet, esimerkkeinä kiireen aiheuttamat vesivahingot sekä homeongelmien lähes aina epäonnistunut korjaaminen tiivistämällä.

Pohjola-talon omistaja ei huolehdi jäteastioiden tyhjennyksistä.

S-market Hamina on unohtanut iäkkäät asiakkaansa poistamalla levähdykseen tarvittavat istumapaikat myymälästä.

Puhuminen irtisanomissuojan heikentämisestä johtaa harhaan. Kyse on palkkaamiskynnyksen alentamisesta etenkin PK-yrityksissä, siis työllistämisestä.

Kahdeksan juutalaispakolaisen luovuttamista Saksaan muistetaan viidellä muistokivellä. Neuvostoliittoon lähes 100 000 luovutetun tasa-arvoinen muistaminen vaatisi noin 60 000 muistokiveä.

SDP ei ole ottanut Pertti Paasion puheenjohtajakaudesta mitään opiksi. Jälleen sama virhe. Voi voi.

Vihreä on vihreä, vaikka sen kasvisöljyssä hauduttaisi! – Autoileva lihansyöjä

Onko Hannu Eklund pannut merkille, että miesurheilijoissa on joukko jätkiä, juippeja,sällejä. Naisissa ei lainkaan muijia, ämmiä, akkoja.

Miksi Kymen Sanomien autokyselyssä oli kysymys rajoittamisesta, miksei kannustamisesta? Saatiin sopiva vastaus. "Haluatko keppiä?" En, olisin kiinnostuneempi porkkanasta.

Hoi Koks. Ottakaa nyt entisen Anjalankosken asukkaat edes teidän listoille. Päivystys ym. kun kaiken itsellenne hamusitte. Annikki Niiranen ei vissiin muistanut, että Kouvolassa on noin 90 000 ihmistä. Ja niin vaan kehdattiin vetää kylmästi Poksilta matot alta. Terää siihen johtamiseen ja hommat reilaan.