Tekstarit: Eipä näy valoa suuressa lipputangossa

Pinnoittamaton nestekartonki, pinnoittamaton Enso! Säälittävä mainos! Olette peränpitäjiä.

Ruotsalaista logiikkaa ja logistiikkaa. Päästötöntä, kun käyttövoima on sähköä? Hevonenkaa ei ole päästötön!

Loistavaa, että joku viranomainen tarttuu tähän pyhtääläiseen laittomaan kenttärakentamiseen.

Otsalamput eivät kuulu liikenteeseen. Jalankulkijalle heijastimet ja pyörässä ajovalo ohjaustankoon.

Koksissa osaavat kädet ja nopea hoitoon pääsy. — Murtunut värttinäluu

EU ja vihreiden Ohisalo aikovat edesauttaa ihmissalakuljetusta Välimerellä. Tarkoitus on perustaa jatkuva vastaanottomekanismi. Australia teki topin hukkumissille ja ihmiskaupalle Ei ketään maihin.

Eikö ole muuta uutisoitavaa, kun mediakin vouhkaa ilmastonmuutoksesta joka asian yhteydessä, päivästä toiseen. Jääkaudesta lähtien ilmasto on onneksemme lämmennyt. Nyt sillä politikoidaan ja haetaan suurempia kannatuslukuja. Asiallinen keskustelu on ok, mutta nyt menee överiksi tuo jatkuva vouhkaaminen.

Kotkassa hyvä ja toimiva uimaseura, joka maksaa ratavuoroistaan ja varaa harjoitteluun radat. Mutta nyt kuntouimarit ihmettelevät, kun heidänkin radoillaan harjoitellaan räpylät jaloissa ja laudat käsissä. Miksi näin?

Eipä näy valoa suuressa lipputangossa. Meni kuulemma vaihdon jälkeen heti rikki. Eiköhän se leikkiminen sen tangon ympärillä jo riitä. Seli seli hemmot leijailevat Google-pilvissä. — OHO

Rinteen vihervasemm. hallituksen saavutukset: 1. Avustaja-armeijan palkkaaminen epäpäteville ministereille. 2. Puoluetuen roima korotus. 3. Omien palkkojen iso korotus. 4. Päätös valtion omaisuuden myynnistä miljardilla, mikä on yhtä fiksua kuin talvella housuihin tekeminen!

Monikohan seudun rakennusmies saa töitä Googlen laajennusprojektista? Voisko Muhonen vastata, et milloin on nuppivalon sytyttämistilaisuus?