Tekstarit: Jokaisen kotkalaisen olisi syytä käydä katsomassa Kohtalona Ruotsinsalmi -näyttely

Jokaisen kotkalaisen olisi syytä käydä katsomassa Kohtalona Ruotsinsalmi -näyttely. Toivoo ylpeä kotkalainen.

Jos ei 3,5–5 m leveällä tiellä mahdu venerannassa autoilemaan, kannattaa siirtyä pysyvästi ruorin kääntäjäksi! Eihän se nurmikko ole tarkoitettu parkkialueeksi?

Solmu on ainoa luonteva tapa ilmaista nopeus vesillä liikuttaessa. Tämän tietävät kaikki merillä kulkijat.

Ti 7.7. illan tv-uutisissa kerrottiin, miten Ruotsissa on hoidettu jo muutenkin elämän loppuvaiheissa olevia koronaan sairastuneita vanhuksia. Olipa sensaationhakuinen uutisaihe! Tilannekuva, yksipuolisen puutteellinen! hoitovalinta OK

Ruotsin valtiovaltahan sen tyylin, miten koronaviruksen kanssa edetään, päätti. Sairaanhoito valitsi, mikä kulloinkin on potilaan kannalta paras!

Ihmettelen, että yhdestä sanasta tulee haava. Koko maa sekaisin, mitä karkkipaperissa lukee, aikuiset ihmiset. 50-luvulla sain opettajalta selkään.

Mikä ihme Kaukolassa käryää aamuisin? Ei viitsi ulos mennä kun käy henkeen. Joku teollinen päästö Hakamäestä? Nasse

No niin, kun korona ohi ja pääsee taas kiusaamaan itseään Haminan uudelle loistosalille Ruissaloon, että saa itsensä taas kuntoon. Puupää

No Haminan torille on esteetön kulku kaikkialta paitsi portaiden kohdalla. Hyvänen aika.

Lupiini ei peitä mitään. Lupiini leviää huimat viisi metriä sadassa vuodessa. Lupiinilla ei ole menestymisedellytyksiä metsässä. Lupiinia kylvettiin vain muutamia vuosia takaperin uuden moottoritien luiskille. Täällä on alunperin maahan kuulumattomia, painolasteista levinneitä kasveja kymmeniä ja ihmisen tietoisesti levittämiä vielä paljon enemmän. Käsittämätöntä hysteriaa muutaman lajin osalta? Tuotantokasvitkin on tuontitavaraa, kaskinauris ja spelttivehnä mukaan lukien.

Haminasta on tullut naurettava lastenmielisten päättäjien leikkikenttä. Suurlippu ja lippumeri on älytöntä ja kallista huuhaahommaa . Haminasta on tehty naurettava kaupunki verovaroilla!

Uusimmat uutiset