Tekstarit: Joulunpyhät eivät satu viikonlopuksi. Sammuttaako Kotka katuvalot kello 24 juhla-ajasta huolimatta?

Se jokin aika sitten ollut Me too -tekstari oli hyvä, todenperäinen ja kattava ilmaisu sinänsä vakavasta asiasta, joka helposti "lähtee lapasesta"!

Mikä puolue haluaa poistaa indeksijäädytykset eläkkeistä? Kerro minullekin. Aiheesta tehdylle kansalaisaloitteelle viitattiin kintaalla eduskunnassa. – Yksi 1,3 miljoonasta kyykytetystä eläkeläisestä

Ketkä Haminan päättäjistä haluavat lahjoittaa kaupungin kalliot Rudukselle ilmaiseksi? Savilahden vuorella ei montaa metriä lipputankoa rahoiteta.

Onko golfklubin herroilla kotona taas takkapuut loppu, kun kentällä nyt koivuja jokatalviseen tapaan kovasti kaadetaan?

Monopoliasemassa oleva sähkön siirto yhtiö saa nostaa siirtohintaa 15 prosenttia vuodessa eli kymmenessä vuodessa siirtohinta voi olla nelinkertainen. Koska Suomen kansa kaduille? Politiikkojen on puututtava asiaan. Mikä puolue tarttuu asiaan?

60+ on uusi 50. Kiitän duunaria iän ja olemuksen kommentoinnista!

Halosen kalakaupan todellinen lopettamisen syy lienee taloudellisen tuen loppuminen, ei suinkaan lupakäytännön kiristäminen. Pysytäänpä totuudessa.

Taas yöllinen herätys Kotkan keskustassa. Tuliko uusi ambulanssikuski? Tyhjät kadut ja pilli ulvoo. Kouluttakaa kuski!

Joulunpyhät eivät satu viikonlopuksi. Sammuttaako Kotka katuvalot kello 24 juhla-ajasta huolimatta? Vuodenvaihde samoin? Rakkauden osoitus asukkaille on valaistuksen ylläpito pimeän aikana.

Nuohouksen kilpailuttaminen, en valita, en pätkän vertaa. Ei ole vaan mitään järkeä. Jatkossa joutuu maksamaan paljon enemmin samasta työstä. Hastala vista.

Shell ajettiin alas. Mikähän oli totuus? Ainakaan asiakkaat eivät jättäneet henkilökuntaa yksin, olivat loppuun asti. Parasta tsemppiä ja joulua

Posti aikoo poistaa hiljaisemmat postilaatikot. On enää ainoa palvelumuoto jäljellä. Pitäisikö sitäkin jonottaa? Oikeusvaltio käyttää hirmuvaltaa.

Ilmastonmuutoksen varjolla kerätyt verot ovat Juha Sipilän ja Petteri Orpon suuri huijaus. Eurot eivät mene ko. kohteeseen, vaan valtion velan lyhentämiseen. Tarkoitus on laajentaa veropohjaa kohti vähävaraisia ja alentaa rikkaitten tulo- ja pääomaveroja. Tähän ansaan ovat vihreät, SDP ja vasemmistoliitto pudonneet.

Talouden kasvuennusteista kiistellään. Ovatko ne lähinnä politiikan pelivälineitä?

Usko Jumalaan on tärkein asia. Metsäkin on luojan luoma. Kirkko on silti pyhä paikka minulle ja monelle muulle ihmiselle. Siunattua joulua!

Kymärissä ihana poliisijuttu, jonka paras anti oli meille kaikille sopiva huomio: elämähän on yleensä mukavaa ja kivaa!

Luetuimmat