Tekstarit: "Nimettömän" lääkärin juttu täyttä asiaa

Olen monilla Asuntomessuilla käynyt mutta Kouvolan tämänvuotiset oli pohjanoteeraus. Eipä juuri mitään mielenkiintoista, hajanainen alue ja pieniä mökkejä.

Meripäivät sitä, Meripäivät tätä, Meripäivät tota. Kyse on kuitenkin vain yhdestä virtsalta lemuavasta tapahtumasta jossa juntit laahustaa edes takas.

Mopoja huudatetaan aamuyöllä puoli kolmelta. Ei taida olla herätystä töihin. Mitäs jo vanhemmat pistäisivät kultamussukansa töihin tienaamaan itse rahat mopoihin ja bensoihin?

Ei niitä Koksin neljää ylintä kerrosta tarvikaan vältämätä purkaa. Ne voi myydä tai vuokrasopimuksela sijottaa ulkopuolisele toimijale, joka kunnostaa ne tarpeisinsa.

Liekkö sattumaa, vai oliko Karhunsalmen purkutyön aikaisempia "merkkipurkkien" kiinnitynaruja, jonka sain veneen potkuriin avonaisella reitillä?

"Nimettömän" lääkärin juttu täyttä asiaa (Kysa 24.7). Toivottavasti jutun lukevat myös Kymsoten irtisanomisia jakelevat päälliköt. Pitäkää sihteereistänne kiinni!

Ei ihme, jos Suomeen ei synny vauvoja. Potentiaaliset isäkandidaatit etenenevat jonossa tappituntumalla mopoa vinguttaen ja muita häiriten.

Kannattaisikohan kaupungin veronmaksajajien ajaa vahingon- ja/tai tuotevastuuta kaikin puolin epäonnistuneen suursalkohankkeen suhteen?

Ei kai nyt kukaan luule että Koksia huvikseen puretaan? Niin pahat sisäilmaongelmat talossa ettei mitään järkeä korjata. Viisainta olis tyhjentää koko vanha osa.

Haminalaisten kannatais ottaa mallia tapahtumien järjestämisestä kotkalaisilta, siellä homma on toiminut. Radiokin on saatu mukaan meripäivien manostamiseen.

Toivottavasti poliiseja riittää turvaamaan Isonpuiston juhlijat.

Onko niin että kun lipputangon lentovaroitusvalon lamppu simahtaa sen vaihtoon pitää tilata 100 m puomilla varustettu nosturi? Eikö olisi halvempaa käyttää opetettua apinaa?

Suomalaisissa 1950-luvun sotilasfarsseissa on suuria tasoeroja, jotka elokuvakriitikko löytää helposti. Sen sijaan Marko Ahonen ei edes yritä.

Kiitos rehelliselle uimala Katariinan asiakkaalle, kun veit löytämäsi lompakon kassalle. – Huolimaton uimari.

Kauneus on katsojan silmässä: 30 vuotta hoitotyötä KOKSin epäkäytännöllisissä, ajastaan jälkeenjäänneissä ja ahtaissa tornitiloissa ei asiakkaita eikä työntekijöitä ilahduta yhtään.