Tekstarit: Tarvitaan laumasuoja ennen kuin voimme luopua maskeista – Minun maskini suojaa sinua ja sinun maskisi suojaa minua

Huomio autoilijat! Selvittäkää mitä meidän sosialistihallitus puuhailee Suomen tiekartan nimissä. Tulossa on suuria bensan hinnan korotuksia. Jo nyt maailman kalleimpia maita. Se on niin että kun idealismi valtaa pääkopan, karkaa järki.

Nyt se on varma. Kepun pönkittämä vihervasemmistohallitus ei ole pienituloisen palkansaajan eikä eläkeläisen taikka yrittäjän asialla. Varsinkaan jos ei asu taajamassa ja joutuu käyttämään omaa autoa sekä asuu omakotitalossa. Ympäristöministeri Mikkonen/vihreät on täysin pihalla ihmisten arjesta.

Hallituspuolueet sumuttavat meitä autoilijoita siirtämällä polttoaineiden veronkorotukset ja ajoneuvoveron korotukset yli kuntavaalien! Äänestämällä jo kuntavaaleissa tavallisen autoilevan kansan asiaa ajavia puolueita voimme vaikuttaa!

Autoni on 16 vuotta, juuri katsastettu, ajettu 115 tuhatta. Ajan vajaat 3 tuhatta. Kalliita sähköautoja en osta. Avustus myös bensavehkeisiin. En ole myöskään valmis rahoittamaan varakkaille kalliita latauspaikkoja. Maksan mielelläni kulutuksesta. Bensa vitosen. Ei kalliita autoja. Ei turhia akkuja. Järkeä peliin.

Pihkoon koulun tarjouskilpailu, kaupunki maksaa hävinneille 20 ja 10 tuhatta euroa osanotosta! Eli 30 tuhatta euroa maksetaan ei mistään! Huhhu mynttii löytyy. K H

Professorin mukaan huonoja lääkäreitä on paljon. Vielä enemmän sellaisia, joiden ei pitäisi olla lääkäreinä ensinkään ja hyviä lääkäreitä on liian vähän. Mikä on tilanne meillä?

Ensi viikolla loppuu tämä hysteria. Palataan taas arkeen ja saadaan lämpöasteita ja vesisadetta.

Sinä joka sairastit koronan jo maaliskuussa, kyllä sinun pitää käyttää maskia edelleen. Sinä voit olla viruksen kantaja vaikka itselläsi on jo mahdollisesti suoja virusta vastaan. Tarvitaan laumasuoja ennen kuin voimme luopua maskeista. Minun maskini suojaa sinua ja sinun maskisi suojaa minua.

Onnea ja menestystä kummipojalle KTP:n nostamisessa kestävään menestykseen. Godfather

Outo näky perjantaina Hyväntuulentiellä. Poliisipartio ajeli Kyminlinnasta Kotkaan päin pimeällä poliisiautolla, ei mitään valoja käytössä. Valot ilmeisesti sammuneet lopullisesti, kun poliisin valoa ei ole käytetty aikoihin.

Sairastettu korona antaa tutkimusten mukaan 5 kk:n suojan. Maaliskuussa sairastaneen pitääkin käyttää maskia, koska suojaa ei enää ole.

Sisällissota syttyi v. 1918, koska porvarit yhdessä Venäjän väliaikaishallituksen kanssa hajottivat vaaleilla valitun eduskunnan vuonna 1917 ja sitten junailivat valtaan porvarihallituksen ja aseistivat tuekseen suojeluskunnat. Vallananastus oli liikaa "vähempiosaisille", jotka nousivat aseelliseen kapinaan tammikuussa 1918. Antautuneista aseettomista punavangeista teloitettiin 7 370 ja 11 652 tapettiin nälkään vankileireillä. Teot olivat sotarikoksia ja rikoksia ihmisyyttä vastaan jo silloisten kv-lakien mukaan.

Uusimmat uutiset