Tekstarit: Talouden hoidosta Kotkalle arvosanaksi hylätty

Yritykset kaupittelevat puolueille omat kuplapilttuunsa rakentaneen some-karjan massatietoja. Taitaa olla poroerottelu menossa.

Miksi Jylpyn vesitornin huipulla palaa valo? Majakkako?

Minä löydän aidon ja kauniin joulumielen seurakunnan joulumyyjäisissä, joululaulutilaisuudessa kirkossa ja hartaushetkessä kappelissa. Näin sydämeeni joulun saan.

Kirjoitettiin suolaamisesta ja työn tehostamisesta.Vaikka ei aurattaisi tai suolattaisi ollenkaan, niin 4,6 miljoonan säästämisessä menisi 20 vuotta.

Nyt Haminaan haikaillaan taas "Pro-liikettä, Olisiko tämä jatkoa sille vanhalle kokoomuksen prolle? Eikö valtuustoa jo johda kyseisen aatemaailman kasvatti? Meneekö siltikään putkeen?

Eläköön heijastinliivit! Eläköön heijastinhenkselit!

Karhulan Shellin lopettaminen ei ole millään järjellä perusteltu, vilkkain paikka kuin missään. Henkilökunta asiallista. Johtajat, avatkaa silmät.

Arvot eivät ole muuttuneet minnekään. Osa väestä elää ankeudessa. Mistä ihmeestä porvari on onnistunut näkemään ankeampaa elämää. Vaalitko lähenee.

Marketissa löytyy punottavat niskat, niistä voi päätellä, että onpas paljon tuttuja liikkeellä. Ei se mitään, olkoot vaikka joulumieltä. – Punaniska.

Olen ihmetellyt ihmisten hysteriaa ja pelkoja. Onkohan ihmislaji heikentynyt, ainakaan media ei paranna. Katkaise virta, joka hallitsee sinua.

Kiitos Halosen kalakaupalle monipuolisesta, laadukkaasta kalatiskistä sekä herkullisista kala- ja silakkapihveistä. Kiitos aina ystävällisestä palvelusta. – T&J

Tiedoksi kuluttajille: aurinkopaneeleista tulee paljon myrkkyä ja kierrätyskelvotonta jätettä. – Ympäristönhoitaja

Kaamea aavelaiva lojuu Hovinsaaren rantapuistossa. Saaren matkailunähtävyyskö? Siinä, kun on pyörätkin alla. – X-paroni

Muualta lopetetaan kyläkaupat, koulut, kirjastot, pankit ja kaikki muutkin palvelut eikä vastaavaa ole lähimainkaan. Kotkansaaren yhden kalan myyntipisteen lopetus lähentelee maailmanloppua.

Urakoitsija laittoi uuden muovimaton vanhan tilalle. Nyt on yli kuukausi ja haju on viellä kova. Asun edelleen evakossa. Onko normaalia? Vai onko joku pielessä?

Tee itse joulutortut alusta loppuun... Ei sitten nähty vaivaa laittaa gluteenitonta ohjetta. – Gluteeniton

Talouden hoidosta Kotkalle arvosanaksi hylätty. Parempaa sijoitusta ja osingon maksajaa ei ole olemassakaan kuin sähköyhtiö.

Onkohan kukaan nykyisen vegaanitrendin kannattajista ajatellut, mistä Euroopassa otetaan ne miljoonat vesikuutiot, joilla ne kasvikset tuotetaan? Kun jo nyt valtavilla alueilla keinokastelulla tuotettu kasviravinto on tuhonnut vesitalouden, pohjavedet ovat huvenneet ja saastuneet ym. Onko tullut trendatessa mieleen?

Kala tulee kaupasta, sähkö pistorasiasta, bensa huoltamolta ym. Varmaan Kymenlaakson vapakalastajien ja eräiden kalastuksenvalvojien pikkujouluissa nyt samppuksia korkataan, kun saatiin taas vähennettyä kotimaisen tuoreen lähikalan tarjontaa alueen kaupoissa. Kulutuksesta ulkomaista jo 82 %!

Juha Sipilän (kesk.) hallituspolitiikka on eriarvoistanut ihmiset, alueet ja palvelut. Ja kepu vaan ihmettelee, miksi kannattajat ovat karanneet.

Hyvä mielipide Me too -kampanjasta. Totta joka sana

Toisten elämän ”yleissirpat” ja ”-simot” puhuvat omia oletuksiaan totuuksina.

Luetuimmat