Tekstarit: Poliisi suhtautuu liian kaverillisesti mopohäiriköihin

Mopopojat ja poliisin piittaamattomuus. Eiköhän poliiseilla ole tärkeämpääkin hommaa kuin mopoilijat. Voisivat poikien vanhemmat tai lähipiirikin puuttua asiaan. PS. En minäkään päristelystä tykkää.

Suomen päättäjien oltava hereillä Ranskan EU-liittovaltio vouhotuksen suhteen!

Antti Rinteen (sd.) kokeneet avustajat muodostavat pääministeritiimin, joka kokoaa tiedot lukuisista keskeisistä asioista! Näin tehokkuus lisääntyy ja pääministerillä on koko ajan tilanne reaaliajassa käytettävissään! Näin se on nähtävä!

"Keroostalo on ranennettu". Kyllä, kirjoitusvirheitä sattuu, mutta sanomalehdissä nykyään luvattoman paljon. Tässäkin laatutaso laskee selvästi.

Juu, pääsee hammaslääkäriin ajallaan! Mutta kiireajat ovatkin eri kuin tarkastukset, joilla suu pysyy kunnossa, millä on ennalta ehkäisevä vaikutus muihin sairauksiin, kuten sydänongelmiin. Niissähän se säästö saadaan, eli tosi tyhmää pihdata ennaltaehkäisevästä hammashoidosta.

Hienoa lähteä eläkkeelle ajoissa viettämään laatuaikaa terveenä mökille. Kun rahvas seisoo räntäsateessa kuuskasiin saakka, jos elää niin pitkään.

Poliisi suhtautuu liian kaverillisesti mopohäiriköihin. Jämäkämpi ote jatkossa.

Tapetaanko nuorten innostus urheiluun liiallisella voiton tavoittelulla? Hauskasta pelaamisesta tehdään liian vakavaa liian aikaisin. Mielenkiinto ja halu menestyä tapetaan haukkumalla ja käskyttämällä kehujen ja kannustuksen sijaan.

On ilo katsella Ylen urheilu-uutisia, kun toimittajat sipsuttelevat iltapuvussa ja korkokengissä.

Potkupallopelissä suihkutetaan yleisöä sokeaksi, moottoripyörähurjastelussa kuolee nuori mies. Jopa luonnonsuojelualueille rakennetaan ratoja maastopyöräilyyn jne. Jokainen ymmärtää, onko "urheilu" vahinkojen ja kohellukseen upotettujen verovarojen arvoista.