Tekstarit: Kun sote kaatui, Sipilän parta jatkaa kasvuaan, jos lupaus pitää.

Voisiko joku avata Kotkan linjausta korvaushoitoihin.Viitaten KySa 7.3., jossa kerrottiin Kotkassa olevan neljä kertaa enemmän korvaushoitopotilaita verraten samankokoisiin kaupunkeihin.

Rotat upottivat ja jättivät hukkuvan laivan. Kivelle ajettiin itsepäisesti. Hallitus kaatui.

Päättäjät ihmettelevät, miksi kansa ei äänestä. Vastaus löytyy tästä sote-sirkuksesta - katsokaa peiliin.

Kun sote kaatui, Sipilän parta jatkaa kasvuaan, jos lupaus pitää.

Perjantaina 15.3. nuorten koululaisten kansainvälinen lakko ilmaston puolesta. Miten Kotka suhtautuu asiaan?

Juha Sipilä on sanojensa mittainen mies. "Tulos tai ulos". Nyt olisi oppositiolla se näytön paikka. Löysät puheet eivät enää uppoa kansaan. Syökää nyt soppanne.

Ilmastonmuutos ei saa mennä hysteriaan. Järkeä täytyy myös käyttää. Pakko tehdä mikä on mahdollista. Töissäkin on käytävä vaikka ois kiihko vihreä.

Hyvä, että sote kaatui. EU:n nuoleminen ei ihan riittänyt, siinä se totuus on. Kyllähän pieni ja heikko ihminen on unohtunut jo miljoona kertaa.

Eduskuntataloon tehtiin satojen miljoonien remppa, mutta muutamaan valvontakameraan rahat ei riittäneet? Pylväskiipeilijät.

Mikä farssi taas Kotkassa. Nyt kulttuurijohtajan virkaan hakeneet vuorossa. Nyt kelpuutettiin henkilö joka ei ensi kierroksella edennyt hakua pidemmälle. Mitä tapahtunut? Entä muut, kriteerit täyttäneet hakijat? Ja edellisellä kierroksella paras hakija? Noloa ja osaamatonta, mutta Kotkan malli tämä. Hävettää.