Tekstarit:Aseilla ja väkivallalla ne asiat ratkaistaan -hulluus on vallassa Suomessa

Nykymallinen sote romahtaa 3–5 vuodessa. Vuosisadan turhake eli maakuntahallinto veronmaksajan riesana 300–500 vuotta.

Kotkan kaupungin hampaiden hoito hyvää ja saa vanhatkin hampaat valkoisiksi. Kyllä kelpaa taas hymyillä.

Tutkimusten mukaan vähiten kalaa syövät sairastavat eniten. Rasvainen kala ja kalaöljy parantavat terveyttä.

Veronmaksajana ihmettelen, miten kunnan työntekijä voi pitää 1-2 tunnin ruokatauon kotonaan, jos työaika on 7,5 tuntia? Ja vielä kunnan autolla. – Naapuri

Löytyisikö jäteasemalle kaupunkikeskuksesta sopivaa paikkaa?

Miten Suomella on ollut varaa jakaa julkista rahaa jopa 4 miljardia euroa yritystukiin vuonna 2017? Uskomatonta politiikkaa! Nämä jakelevat miljoonia omistajilleen! Yritystuet pois!

Lapsitehtailu ja kotouttamistukien, sosiaalitukien ja asumistukien varassa eläminen voi nostaa maahanmuuttajaperheen kuukausitulot suuremmaksi kuin lastentarhanopettajan bruttopalkka.

Tärkeintä kehitystyötä olisi väestönkasvun pysäytys ja kondomit Afrikkaan!

Kuinka monta ihmistä Putinin Venäjä tapattanut ja myrkyttänyt? Trumpilla bisnesmiehellä on sentään tunteet jäljellä. Putin tunteeton, kylmä, entinen agentti!

Kyllä on OP:lla pokkaa; ensin minimoidaan konttorit ja nyt lopetetaan köyhiltä mobiilipalvelut.

Lastentarhanopettajien palkat kuntoon ja turhat paperinpyörittäjät, jotka teettävät työt sihteereillään, pois kaupungintalolta. Siinä ratkaisu. Lapset ensin.

Sinisten ministerit kaatavat ay-työttömyyskassoja kokoomuksen toimeksiannosta. Kokoomus sai loikkariministereistä nöyrän palvelijan.

Aseilla ja väkivallalla ne asiat ratkaistaan -hulluus on vallassa Suomessa. Maa on taas sotatilassa: Pyssymiehiä ja sotakoneita pyörii lasten pelotteena joka paikassa. Väkivaltaa on median vastustettava eikä myötäiltävä aseisiin turvautuvia sotahulluja ministereitä.

Sotesta tulee susi, kuten entisen kepu-ministerin säätämästä jätevesilaista.

Väestön rakenne vaikuttaa lääkärille pääsyyn. Jos terveyskeskuksen potilaissa pakolaisia ja maahanmuuttajia jonotus on kolme kuukautta, kun toisen terveyskeskuksen lääkäriin jonotusaika kaksi viikkoa! Eli ulkomaalaisten osuus vaikuttaa!

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.