Tekstarit: Kotkan kokoomuslaisilta puuttuu pelisilmä. Se siitä paljon puhutusta paikallisuudesta. Lahjoititte reilut 3 800 ääntä ulkopaikkakuntalaisille. – D'Hondt

Kiitos, Mika Arola ja Pasi Hirvonen. Juttunne piristi. Olisitte voineet lisätä, että kotkalaiset hymyilevät, katsovat silmiin, tervehtivät iloisesti ja tuijottamisen sijasta vilkuttavat vastaantuleville venekunnille. Ennen oli tapana jonkun tullessa paikalle sanoa: Hyvä sie.?

Voisi olla edes yksi päivä ilman ilmastonmuutosta. Media tekee vähintään sekapäiseksi. Sonnin sarvi ja pirtupullo, johon luotan, ja pallo on pyöreä.

Minun lapsuudessani, noin 60 vuotta sitten, äänestäminen oli arvokas asia, ja vaalisalaisuus ehdoton, sitä ei kerrottu puolisolle! Matka lähimmälle kansakoululle taittui hevoskyydillä. Päälle pantiin parasta, käyttäydyttiin arvokkaasti!

Kiitokset Vehkasalo ja Muinonen osuvasta kirjoituksesta. Kerrankin jotkut asettuvat kyseenalaistamaan kenraalien lentokoneleikkejä. Se on se Nato-mato, joka jyllää poliitikkojen pääkopassa ja viskaa 10-30 miljardia euroa suomalaisten rahoja Kankkulan kaivoon...

Kyllä oli juhlallista käydä äänestämässä kaupungintalolla, parikymmenpäinen nuorisojoukko vastassa juomineen, hyvä kun ohi pääsi ja uskalsi. Eikö edes vaalipäivänä olisi laittaa vartijaa tms. kulkua turvaamaan. – Äänestäjä

Kotkan kokoomuslaisilta puuttuu pelisilmä. Se siitä paljon puhutusta paikallisuudesta. Lahjoititte reilut 3 800 ääntä ulkopaikkakuntalaisille. – D'Hondt

Sininen kupla puhkesi. Soini veti opetuslapsensa WC:n pöntöstä alas. Persut olivat 0,2 %-yksikön päässä suurimmaksi puolueeksi. Median lyttäyksestä huolimatta.

Kansanliike persuilta uskomaton suoritus. Ilman ay- ja EK- järjestöjen tukea oli vain 100:n äänen päässä (Häme) tulla eduskunnan suurimmaksi puolueeksi.

Haminan arvokas varuskuntakerhorakennus on nykyisellään epäsiisti, jo sisääntulo suorastaan rähjääntynyt, kaikki paikat täynnä ylimääräisiä huonekaluja ja muuta roinaa. Sääli hienoa rakennusta.

Kymen Sanomien Markku Kumpunen on verraton huuliveikko. ''Suomalainen virkamieskunta on ollut tunnettu luotettavuudesta ja puolueettomuudesta'' . Olen ”samaa mieltä”. Terveisin Talvivaara ja Kojamo.

Hyvinhän ne vaalit meni, SDP. Voitti ja vasemmiston paras tulos sitten vuoden 1995! Kokoomus olisi saanut olla kakkonen, mutta hyvä kun Jari Lindström (sin.) putosi ja äänet meni parempaan tarkoitukseen!

Vau kaikkea sitä näkee. Enemmistö kansasta tahtoo aktiivimallin ja sote-sekoilun. Perussuomalaisten, kokoomuksen ja keskustan hallitus 8 vuodeksi? – Muutos?

Lyhyt, ytimekäs ja asiantunteva kirjoitus hävittäjistä, hiilijalanjäljestä ja uusista työpaikoista vaalien jälkeen. Ei yksikään ehdokas kyennyt samaan. Kirjoittajat tohtoriainesta. Kiitos!

Luetuimmat

Uusimmat uutiset