Tekstarit: Hyvä, että Kotkamills haisee. Aamulla helppo tyhjentää ilmavaivakaasut millsin piikkiin. Eläkeläisenä säilyy herrasmiehenä

Nuorten hulinointi pyörillä keskellä ajotietä. Nyky nuoret eivät ole oppineet pelkäämään mitään. Ennen saatiin selkään ja tehosi heti.

Hyvä, että Kotkamills haisee. Aamulla helppo tyhjentää ilmavaivakaasut millsin piikkiin. Eläkeläisenä säilyy herrasmiehenä.

Hyvät ihmiset ostakaa pojalle uusi auto. Ei tarvitsisi kaasutella keskellä pihaa. Mikä säätö korjaantuu kaasu täysillä ja taas pois.

Osviitan arvostelija, kiitos ei "henkisyyttäsi", koska sillä ei tekemistä hengellisyyden kanssa, "alan haastattelut" samoin aikakauslehdistä. Seurakunnan tiedotuslehdestä kyse.

Nyt riittää sotiminen ja militarismin ihannointi lehdissä joka viikko. Mediavaikuttamisen läpi on nähtävä, että Suomella on rahaa 0,7 hoitotakuuseen eikä sotahullujen 10 miljardien asehankintoihin, jotka vaan lisäävät sodanvaaraa ja -lietsontaa, johon NATO ja USA:n sotateollisuus Suomeakin yllyttää.

Kansalaiset luulevat, että eläkkeiden ja palkkojen leikkaus, sote-sektorin ja kuntien talousongelmat johtuvat taitamattomuudesta. Kuitenkin kyseessä on sosiaalivaltion rahoituskriisi, jonka 50 vuotta jatkunut lapsikato, ikääntyminen ja huoltosuhteen romahdus aiheutti. Tätä perusongelmaa eivät leikkaukset korjaa.

Neuvostoliitossa ei ollut mitään kunnon tuotantoa ennen kuin kävivät USA.ssa GM.n ja Fordin opissa.

Olisiko kannattanut mennä tutustumaan Pyhtään mielettömän hienoon ja monimuotoiseen luontoon ennen lentokenttäpäätöstä, niin linnunlaulu olisi jokaiselle samanlainen oikeus omalla pihalla.