Tekstarit: Hallitus on unohtanut täysin kaakkoisen Suomen rantakunnat

Kunnallisvaaleissa valitaan kunnan asioista päättävät ja eduskuntavaaleissa hävittäjähankinnoista päättävät.

Mitähän Rinne neuvoo seuraavaksi, jos Marinin tviitti eskaloituu noottitasolle?

Hallitus ei halua ymmärtää että kansan mitta alkaa olla täynnä. Veroja ja maksuja lisätään, rahaa mätetään surutta ulkomaille, maahanmuuttajille kaikki edut. Ei ajatella oman kansan etua.

Ministerineuvoston piti valita Kotkan ja Kouvolan välillä. Demariministereiden johdolla Kouvola sai haluamansa. Rannikkoseutu jäi näivettymään.

Hallitus on unohtanut täysin kaakkoisen Suomen rantakunnat. Onko toista yli 100 000 asukkaan pääkaupunkia lähellä olevaa aluetta, jolla ei ole suoraa ratayhteyttä Helsinkiin. Ilmasto kiittää.

Millä perusteella mönkijät saa aurailla Haminassa omia reittejään joka paikkaan jättäen kasoja vääriin paikkoihin, myös latuja pilattu. Pysykää omilla tonteilla tai painukaa korpeen auraamaan.

18.1 menin hakemaan kahvin mukaan Meri Cafeesta. Järkytys oli melkoinen. Kahvila täynnä vanhempia miehiä, ei turvavälejä eikä kenelläkään maskia.

Kaunis kiitos Talokeskuksen työkoneen kuskille lauantaina Kotkantiellä. Ihanasti annoit meille autoilijoille tietä kun huomasit autojonon takanasi. Herrasmies.

Hoidan kotkalaisia vanhoja, hauraita ihmisiä kunnan ostopalvelusopimuksella toimivassa yksityisessä hoivakodissa. Meille kerrottiin ettei ole mitään tietoa milloin meidät rokotetaan covidia vastaan?

Se lupaa taas talvella taivaalta lunta. Ajoissa nukkumaan, kello ajoissa soimaan ja ajoissa liikkeelle. Ilman ohituksia, kunnon turvavälit niin sujuu.

Juttuaiheista pulaa? Kotkan ex-nuorisotoimenjohtajan seikkailut maailmalla osa 2.

Oikeesti! Voisiko kerrankin hyväntekijä osiossa esitellä niitä ruohonjuuritasolla olevia oikeita hyväntekijöitä, eikä niitä samoja (samaa) naamoja koko ajan! Iso osa peruu lehden tätä menoa!

Uusimmat uutiset