Tekstarit: Uusi mopourheilukeskus avattu Aittakorven suoralla. Vapaat harjoitukset näköjään joka päivä klo 16—22.

Nyt demari-kukko kiekuu hallituksen johdossa ja entinen "vastarannan kiiski" lupaakin viedä soten maaliin? Aivan edellisen hallituksen nuottien mukaisesti, paitsi kokoomuksen ajama laaja valinnanvapaus. Se "pörriäisten unelma". Ei kai vasurit taas pelaa valtapeliä?

Kotkan metsiköt kaatopaikkoina. No ei ihme, että tällaiset ongelmat ovat Itä—Kaakkois-Suomen alueilla riesana. Täällä vallitsee slaavilainen välinpitämättömyyden kulttuuri. Roskat vaan maahan.

Kyllä Kotkan ehdottomasti viihdyttävintä jalkapalloa tässä vaiheessa kautta pelaa KyPa.

Uusi mopourheilukeskus avattu Aittakorven suoralla. Vapaat harjoitukset näköjään joka päivä klo 16—22. Ei poliisivalvontaa. — Kamikaze-meininkiä

Saako lain mukaan terveydenhuollon ajanvarausnumeroihin soittajia jonotuttaa tai odotuttaa takaisin soittoa tuntitolkulla kuten nykyään soitettaessa Kymsoten ja Terveystalon puhelimiin? Jotain rajaa!

Ei rakkaus vanhanakaan häviä, se vaan muuttaa muotoaan harmonisemmaksi ja syntyy tilanteistakin, kun näkee ihailemansa vartian, tai hienon tilanteen, alkaa sähköiset aallot sinkoilla, ne voi aistia, jos joku vahvempi ei ns. vedä välistä!

Polttomoottorikielto olisi hyvä aloittaa mopoista ja kevareista, jotka lähes täysin turhassa ajossa. Seuraavaksi mönkkärit ja moottoripyörät. — Järki

Hienoja sääntöjä KTP:llä. Osa sopii hyvin yleiseen käyttöön. Varsinkin hattusääntö lämmitti mieltä. — Vanha mestari

Muistakaa nyt hoivakotien työntekijät kääntää ne vanhusten huoneiden sälekaihtimet niin, ettei aurinko porota sisään. Käykää läpi kaikki ikkunat.