Tekstarit: Kymenlaakson derbyssä olisi hyvä ymmärtää, mikä merkitys tietyillä lopputuloksilla olisi ensi kauteen

Kun raivaa työkyvyttömät ja muut halukkaat pitkäaikaistyöttömät kortistosta eläkkeelle, säästyy sakkorahat ja ennaltaehkäistään mielenterveysongelmien syntymistä, kun loppuu se turha paperisota ja pyöritys, joka ei johda mihinkään. Säästyneet sakkorahat ohjataan tukityöllistämiseen, jolla jäljelle jääneille mielekästä työtä.

Liikennekäyttäytyminen ja liikennesäännöt kertovat koko kansakunnan tilasta. Toiselta vaaditaan, mutta ei itseltä vaadita mitään. Ei sota yhtä vaadi.

Caruna nosti sähkönsiirtohintaa 6,5 % mutta Kymenlaakson Sähkö täräytti lisää 10,49 %. Tämä vero on kunnallisveroon verrattava lisärasite kotitalouksille.

Mitä Haminasta vielä puuttuu? Ai niin, ne ARA-rahoitteiset vuokratalot? Rakennetaanko ne mahdollisesti samojen oppien mukaan, josta MOT-ohjelmassa kerrottiin?

Kaupungin tehtäviin ei kuulu tapahtumakeskuksen rakentaminen. Kotkan valtuustoa on johdettu harhaan. Koko talous syöksyy mustaan aukkoon, jos hanketta ei vedetä takaisin. — Kotkalainen

Ammattikoulu on nyt juuri sitä, mihin viimeisten 30 vuoden aikana on pyritty: jos tuo aine pois, niin autuus koittaa! Kävikin kalpaten! Luulo ei...

Täällä ei ole edunvalvontaa, sanoi kokoomuksen ministeri kevään vaalitilaisuudessa Kotkan kauppatorilla. — AP

Venäjä ei ole oikeusvaltio. Sehän on tiedetty. Ahosen laiva takavarikoitiin ilman oikeuden päätöstä. EU-tuomioistuimeen ei voine valittaa.

Antti Rinteelle: Uusien hävittäjien ostamisesta on luovuttava kokonaan, koska niistä ei ole ilmatilan valvontaan, kuten Saudeissa nähtiin. Tarkkuustutkat ja lennokit siihen pystyvät. Torjuntaan ohjusjärjestelmä S-400. Näin nousee tehokkuus ja säästyy 9 miljardia heti ja jatkossa 1 miljardi vuodessa.

Kymenlaakson derbyssä olisi hyvä ymmärtää, mikä merkitys tietyillä lopputuloksilla olisi ensi kauteen. Mypan säilyessä sarjassa se tietää noin 20000 euroa ottelua kohti enemmän seuroille ja vierasottelukustannukset vastaavasti edullisimmat kaikista vastustajista.

Nyt on hyvät ajat. Antti Rinne, on täysin vastuutonta myydä valtion omaisuutta ja ottaa lisää velkaa.