Tekstarit: Rantaradan hankeyhtiön ja hankkeeseen vaikuttamisen ehdotus piti olla valmiina syyskuussa— Onko vain myöhässä vai onko suurempiakin ongelmia?

Aivan typerä idea tehdä nyt elämäkerta Teemu Pukista. Ura on vielä nousussa ja lähes kokonaan edessäpäin. Parhaat pelit pelaamatta. Ura pelaajana, perheenisänä, valmentajana, kokematta. Rahastuksen makua. 50 vuoden kuluttua on jo jotain muistettavaa kirjaan asti.

Koskeekohan uusi jätevesilaki myös kunnanvaltuutettuja? - Pyttis

Harjoitteliko Hamina autotonta keskustaa, kun sulki kadut kello 6 keskiviikkona. Kokeilu osoitti, että yrittäjät joutavat lopettamaan toimintansa.

Home- ja kosteusvaurioasuntoja pilataan lisää huonolla ja hutiloivalla korjauksella. Tehdään niistä asumiskelvottomia.

194-, -50, -60 ja vielä 70-luvullakin, vanhemmille ja opettajille sallittiin auktoriteetti ja kurin pito. Ei ollut nuorten mielenterveysongelmia. Sitten tuli vapaa kasvatus ja ongelmat. Nyt avuksi huudetaan rahaa psykologeja, psykiatreja, nuoriso-ohjaajia jne. Mikä meni pieleen?

Haminan väestökato onkin meidän "vääräuskoisten" aiheuttamaa? Miten lienee, mutta näin lehdessä oli asiaa vatvottu? Nyt vaan hymyä huuleen ja todetaan, että kaikki hyvin, vaikka persiilleen menisikin? – Oho

Kaupunginhallitus: rantaradan hankeyhtiön ja hankkeeseen vaikuttamisen ehdotus piti olla valmiina syyskuussa. Onko vain myöhässä vai onko suurempiakin ongelmia?

Pissavideopresidentti se tempun teki. Isis kiittää ja Eurooppaan suuntautuu entistä pahempi pakolaisvirta ja terrorin uhka.