Tekstarit: Aurinkopaneelit konserttitalon katolla eivät heikennä talon kulttuurihistoriallista arvoa

Saako keräyspisteistä hakea tavaroita itselleen tai myyntiin? Onko "lisäkäsimies" saanut erikoisluvan harjoittaa pullobisnestä "onkimalla" kierrätykseen vietyjä pulloja kierrätyskonteista? – Sentti

Aurinkopaneelit konserttitalon katolla eivät mielestäni heikennä talon kulttuurihistoriallista arvoa, vaan toimivat Kotkan kestävän kehityksen strategian mukaisesti.

Hamina! Olisiko paljon vaadittu, jos tehtäisiin niin paljon ruokaa, että siitä riittäisi kaikille koululaisille? Alku on ollut rimanalitus. Kyyditykset toinen rimanalitus. Päättäjien kokouskahvitukset minimiin, jos rahat on loppu.

Taso kovenee aina, kun siirrytään potkupallosta jalkapalloon.

Ei työajan pidentäminen vähennä työttömyyttä, päinvastoin. Lisääntyneet talkootunnit antavat mahdollisuuden vähentää työntekijöitä. EK:n disinformaatiota!

Kotkansaaren suunnalta Kyminlinnan rampilla idän suuntaan kärkikolmion takaa moottoritielle tulevat eivät noudata väistämisvelvollisuutta. Tunkevat Sutelan suunnalta tulevien eteen ja aiheuttavat tosi usein vaaratilanteita.

Juha Vainion kadulla Kuusiseen mentäessä polkupyöräilijät on unohdettu kokonaan. Kaavoitus ei saa olla esteenä. Turvallisuus pääasia.

Uuden hallituksen ministereiden erityisavustajien määrä on paisunut uusiin ennätyksiin. Lukumäärä yhteensä on jo 81. Palkat ovat noin kolme miljoonaa euroa. Näin työllisten määrää lisätään.

Antti Rinteen hallituksen vihervasemmiston "untuvikkoministerit" ryöpyttelevät olemattomia siipiään ja kukkoilevat, kuin parhaatkin taitajat. Lupailevat sitä, sun tätä ja tottakai vastoin hyväksyttyä hallitusohjelmaa. Saas nähdä saako purjehtija Antti vielä joukkionsa ruotuun? Mutta missä viipyy se lupaamasi vappusatanen? – Kröh kröh!

Turha syytellä perussuomalaisia. Kaikki puolueet muodostuvat ihmisistä, kenelle sädekehä kuuluisi. En nimittele ketään. En alenna enkä ylennä.

Taitaa sillä keskussairaalan bunkkerityömaalla olla vähän kiire. On tehtävä pitkää päivää, jotta saadaan sädehoitolaitteet täydellä kapasiteetilla käyttöön! Mieluummin pitäisi kiittää kuin valittaa!

Tapahtumakeskuksen tulevaisuus on synkkä. Turun Logomo pilkottiin. Lahden Messut fuusioitiin. Syy: pohjattomat tappiot.

Suhteellisuus ja sen käsittäminen: Suomessa huoli lupiinien leviämisestä, maailmalla karhukaisia kuuhun?

Haminan yhteen lipputankoon on jo palanut verorahoja 700 000 euroa. Loppua ei ole näkyvissä. On löysää rahaa. Näyttää siltä, että Haminan huippupoliitikot ovat luoneet rahasammon, joka pyörii väärin päin.