Tekstarit: Kuka antaa kissansa kulkea vapaana päivästä toiseen omakotitalojen pihassa?

Haminan kehitysjohtaja on meille veronmaksajille 200 000 e velkaa; pelkät potkut virasta ei riitä! Junior

Vanhukselta korona-aika, jolloin ei päässyt rahapeliautomaatille aivojumppaan, huononsi papan muistia melkoisesti. Pelaaminen 20 c kolikoilla ei papan taloutta kaada, mutta ajankulu ja ajatustyö oli selkeästi hyödyllistä muistin kuntojumppaa!

Laitahan Muhonen nyt jotakin tolkkua niihin Haminan asioihin. 200 000 e korona-avustusrahaa jäi saamatta, kun ei ollut aikaa laatia hakemusasiakirjoja hakuprosessin määräpäivään mennessä. Jo pitää olla kiireitä, vaikka konsultteja käytetään vähän asiassa jos toisessakin.

Kuka antaa kissansa kulkea vapaana päivästä toiseen omakotitalojen pihassa? Kissa on tappanut lintuja ja linnunpoikasia meidänkin pihassa jo useita. Surullista. Välinpitämättömiä kissan omistajia, jotka luulevat vielä olevansa eläinrakkaita!

"Ruuan saa taas pöydästä". Ja sen ruuan voi taas siinä pöydässä syödä hattu päässä!

Maailman saastuneimmassa jortsussa vois säilyttää solmut ja gallonat. Puhtaille vesille kilometrit ja litrat.

Likalätäköstä särkikala silakkaa, puhtailta vesiltä lohikala muikkua.

Poikolaisen analyysikirjoitus Leninistä oli poikkeuksellisen kovaa faktaa eikä asenteellista luulotietoa. Suomen historian ymmärtämiseksi olisi eduksi tutustua Leninin johtaman Neuvosto-Venäjän asiakirjoihin niin avautuisi ainakin myytti tsaarin henkivartiokaartin kenraaliksi nostamasta ratsuväen vääpelistä ja Suomen itsenäisyyttä vastustaneesta Mannerheimistä.

Uusimmat uutiset