Tekstarit: Miksi Kotkan lyseo pärjää niin heikosti vertailussa?

Kokoomus, EK:n ohjeistamana, siirsi ja olisi lisää siirtänyt postilaisia ja muita työntekijöitä nälkäpalkalle ja siten sossun asiakkaiksi eli veronmaksajien yritysten piilopalkkatuelle. Tämä on huonoa valtion taloudenhoitoa jos mikä, eikä sitä kestä minkään maan verokanta.

Anteeksi, mutta onko tässä nyt esille nousseessa hallituskysymyksessä enemmänkin kyse pääministeri Rinteen hallitusohjelman sisällöstä kuin postilakkojupakasta, joka näyttäisi olevan vain valta-taistelun välineenä.

Tämänkaltaisia sotkujahan syntyy kymsoten tietojärjestelmäsäkin. Reseptin uusimisessa, kun yksi taho uusii ja toinen näkee, ettei ole uusittu ja laittaa uusintaan. Lopputulos on, että ne on uusittu tuplaten.

Taas Kotkan lyseo Kymenlaakson heikoin lukio. Mitä siellä oikein puuhataan? Työrauhaongelmia kuuluu ainakin olevan ja mitään ei oikein vaadita. Ovatko edes kaikki opettajat muodollisesti päteviä tehtäviinsä? — Ykkösen vanhempi

Onneksi oman lapsen joululahjaksi saamat lelut lohduttavat, eikä niitä kukaan vie! Kun omat säästämäni lapsuuden joululahjaleluni vietiin omin luvin.

YLE:n selvityksessä Karhulan lukio on Kymenlaakson paras lukio. Samskola 5. ja Kotkan lyseo sijalla 10. Kotkan on edelleen parannettava juuri Karhulan loistavan tähtilukion toimintaedellytyksiä. Lukioiden lakkautus- ja yhdistämiskähmintä on jo yleisen edun vastaisena heti lopetettava.

Rovaniemen lento, ministeriautot, pääministerin virkahuoneen valot — kuin Vatikaanin savut Suomessa! Jännittävää!