Tekstarit: Julkista liikennettä pitää suosia, sanotaan. Helsinki—Kotka-välillä kurjaa kyytiä.

Kansalaisuus pois ja välitön karkotus maasta, ulkomaaperäisille terroristeille sekä raiskaajille. Aiheuttavat miljoonien eurojen kulut veronmaksajille.

Lääkärit valittavat, ettei töissä kerkeä enää nukkua! Oikeastiko? 8000 euron tulot kuukaudessa ja pitäisi vielä saada nukkua töissä? Varmaan kannattaisi luopua 24h päivystysvuoroista, jos noin väsyttää!

Pääministeri Rinne korostaa sukupuolta, kun johtopaikkoja jaetaan. Kuka on todellinen vallankäyttäjä Rinteen selän takana?

Vaikka Suomen kosmonauttikandit olisivat rohjenneet lähteä Kuoreveden korvesta Moskovan avaruuskaupunkiin, niin Suomen salarakas USA olisi kuitenkin kieltänyt Suomelta avaruusteknologiayhteistyön NL:n kanssa kuten kielsi ja lakkautti syvänmeren huipputeknologiateollisuuden Rauma-Repolalta 1980-luvulla.

Kymsote leikkii sairaiden kustannuksella. Vähennetään sieltä missä on jo liian vähän nytkin. Kenen viisaasta päästä alasajot lähtevät?

Oikeusoppineet katsovat, että jos Syyrian leireillä olevia Isis-taistelijoiden lapsia ei avusteta Suomeen, rikotaan lapsen oikeuksien sopimusta. Suurempi rikkomus on viedä tietoisesti lapsia sotatoimien alueelle. — "Oikeasti oppinut"

Trumpin haukkumista neljästä naisesta kolme on syntynyt Amerikassa. Että kun hän käski heidän taistella oman maansa mätää hallintoa vastaan, niin hän käski heidät itsensä kimppuun.

Julkista liikennettä pitää suosia, sanotaan. Helsinki—Kotka-välillä kurjaa kyytiä. Savonlinja useimmiten tupaten täynnä. 2 bussia tai vuoroja lisättävä. Joku seisonutkin Karhulasta Loviisaan asti. Loviisasta Hesaan tulee aina 30 henkilöä vähintään. Uusi matkalaukku likaantui rahtitilassa täysin! Ikävä Pohjolan Liikenteen hyviä ja nopeita bussivuoroja.

Suurin virhe ilmastonmuutoksen hillitsemisessä on siirtää ihmisiä lämpimästä etelästä kylmään pohjolaan.

Kyllä rahaa on. On vain arvostuskysymys, laitetaanko raha koulutukseen, vanhusten ja terveydenhoitoon vai kukkaistutuksiin, jää- sekä urheiluhalleihin, harrastuksiin, lentokoneisiin ja yhteiskunnan kerman etuisuuksiin sekä juhlintaan ym. toisarvoiseen. Urheiluseurat esim. itse rahoittamaan toimintansa.

Nyt Haminan kaupunki yrittää pelastaa talouttaan myymällä tontteja Majasaaresta. Ajatus hyvä, mutta saatavat varat laitettava erillismomentille, ettei sillä päästä peittelemään onnettoman taloudenhoidon ja todella huonon liiketoiminnan lukemia. Kaupunki tarvitsee rohkean business-henkisen vetäjän pikaisesti pelastamaan uppoamiselta. Harmittaa niin tämä hölmöily. — Vanha kaupunkilainen