Tekstarit: Karhulasta — Kotkan Kongosta — yritetään viedä lukio ja maakuntaliiton työpaikat, tilalle siirtomaa saa jäteaseman

Eihän ilmavirtauksilla ole kovin suurta osaa sähköntuotannossa. Sehän ei tietenkään estä yrittämästä mielikuvapisteitä, kuten "kuukkeli" tai "kuu-ukkeli".

Tarkennus metsäteollisuuden mainokseen "kaadetun tilalle neljä istutettua". Kyllä, mikäli olisi kyse vain päätehakkuista. Lisäksi merkittävä osa on kylvöjä, siemenpuuhakkuita tai niiden yhdistelmiä.

SDP ja kokoomus äänestivät poliitikon Sitran johtoon ja törkeästi ohittivat tulevaisuustutkimuslaitoksen professorin. Lindman antoi ymmärtää, että politiikka antaa tieteellisen pätevyyden.

Jonkun puolueen jäsenkirja kuntalaisista alle prosentilla. Puoluetukea jo äidinmaidossa saaneet tekevät kuntien päätökset. Ja kaikki ihan penaalien terävintä kärkeä? — Opa

Mikä ihmeen Google Suomi-helmaan on tullut. Jokunen vuosi sitten huhuttiin hennosti jostain suuresta, jonka sijoituspaikka karkasi Ruotsiin. Mikä yhtälö? Siitäkin voisi lähteä spekuloimaan.

Muistellaanpa vähän menneitä. Mitäpä jos Tervasaaresta olisi rakennettu se Haminan vetovoima-alue? Vilniemelle uusi koulu ja kauppa? Haminan väestökato olisi näin ollut estettävissä?

Kolahtaako-tapahtuman mainos viikonlopun ilmaislehdessä. Melkein kaikki leffat lähes täyteen varattu. Sisäpiirin tapahtuma.

Nyt kun Kymsoten organisaatiossa tavoitellaan säästöjä, on asiallista tarkistaa ylimmän johdon palkat. Lehtitietojen mukaan noin 10 johtajan palkat olivat Kymsoten alussa 8500—11000 e/kk.

Googlen tehtaat laskevat hukkalämmön suoraan mereen, vaikka sillä voisi lämmittää koko kaupungin. Pääurakoitsija on amerikkalainen ja työväkeä rekrytoi hollantilainen yhtiö. Kilpailutuksen takia tuskin Suomesta monikaan saa töitä sieltä.

Niin maailma muuttuu. Ennen 70 km/h neljänkympin alueella mopolla. Nyt viritetyllä vanhalla Bemarilla satanen on helppoa kauraa. Terveiset iseille.

Vasemmistoliitto uhosi ennen vaaleja: valtion omaisuutta ei myydä. Jo eka budjetissa oltiin kuin Rovaniemen markkinoilla: miljardilla myyntiin!

Lipputankokaupungin aikuiset uskovat joulupukkiin eli siihen että Google alkaisi rakentaa junaratoja ja korvaamaan metsäteollisuudessa menetettyjä työpaikkoja.

Eiköhän nuo Googlen investointisuunnitelmat ja päätökset tee ihan joku muu kuin Cursor. David ja kumppanit, oikeesti näitä natsoja ei teille jaeta. — Mr Big

Eikö sairaalat enää sairaita varten? Tuntuu, että potilas on riesa, josta pitää päästä eroon äkkiä. Mistä lääkäreille maksetaan? Siitäkö, että he ajavat sairaan ulos kärsimään?

Poliisi on saavuttanut huipun propagandassaan. Vai kävelee enkeli vastaan ja päättää että olet velkaa. Oikeusistuin on päättävässä asemassa kuka on rikollinen ja kuka ei.

Maakuntahallitus: missä olette onnistuneet, missä päätös mutta edelleen riitaa, missä täysin eri mieltä? Kuka uskaltaa? Mikkonen?

Isännöitsijä markkinoi taloyhtiöön etäsäädettävän lämmitysjärjestelmän. Nyt asunnot ovat kylmiä, jopa 19 astetta. Kun yhtiökokous lähestyy, vaatikaa asukkaat sopimuksen purkamista!

Karhulasta — Kotkan Kongosta — yritetään viedä lukio ja maakuntaliiton työpaikat. Tilalle siirtomaa saa jäteaseman.

Halla-aho on oikeassa. Työnantaja haluaa Suomeen halpatyövoimaa, joka ei elä palkalla, jonka työnantaja heille maksaa. Eli suomalaiset duunarit maksavat heidän ylläpitonsa.

ELY hoi, äly hoi. Rinne lahjonut vihreät, 100 milj. budjetissa lisää luonnonsuojeluun. Se on pois lapsilta ja vanhuksilta. — Panda

Hengästynyt ihminen tuottaa ilmakehää tuhoavaa hiilidioksidia enemmän kuin hiljakseen liikkuva lajitoverinsa. Sohvaperunat pelastavat maapallon.

Matkanjärjestäjä Thomas Cook on ajautunut konkurssiin. Luonto ja ilmasto kiittävät.

A. Rinteen hallitus jatkaa suurista puheista huolimatta entisten demarihallitusten linjaa eli velaksi elämistä!

A. Rinteen hallituksen ilmastopuheet näivettyivät polttoaineveron nostoon. Lentämisen verovapaus on kiveen hakattu näemmä edelleen!

Olisikohan ollut liikaa vaadittu Hirssaaren nuorisolta soittaa 112, kun ne rantakalusteiden polttajat ryhtyivät toimeen? Varmaankin.

En jaksa mitenkään ymmärtää pääministerin palkankorotusta! Valtion omaisuutta haluaa myydä, eläkeläisten rahoja ei korotettu ja muidenkin palkat taitaa olla ihan sopivalla tasolla, mutta omaa palkkaansa kehtaa korottaa. Esimerkillistä toimintaa. Mulle kyllä mutta ei muille!

Demaripääministeri nostaa omaa palkkaansa 2,5 tonnia, ja antaa 50 euroa takuueläkkeeseen. Kova naama. — Tuleva PS