Tekstarit: Hamina on toiminut oikein— Suomen lippu on tosi kaunis ja juhlava

Korealainen hartsitehdas keskelle Kotkaa? Rekoilla kaupungin läpi tuotavista aineista toinen aiheuttaa syöpää, toinen pieninäkin määrinä tappavaa! Rakentakaa ennemmin vaikka lipputanko!

Kymsotessa yt:t, jotka koskevat mm. sihteereitä ja samaan aikaan on kaksi sihteerin paikkaa auki. Hae työtä, josta saat kenkää viikon päästä.

Kolahtaako-lippuja kaikkiin elokuviin saatavilla. Liput tulivat myyntiin 20.9 ja ilmoitus lehdessä oli 21.9. Emme missään tapauksessa halua olla sisäpiiritapahtuma. – Matti

Voi pyhä Sylvi! Ovathan nämä suuret kansainväliset yritykset kullan arvoisia. Suomi-helman nousu kansainväliselle kartalle tuo välillisestikin menestystä. Googlen osaajia Suomesta löytyy. Hotelit, kulkuyhteydet, kansainvälisyys! Tulevaisuutta!

Hamina on toiminut oikein. Suomen lippu on tosi kaunis ja juhlava. Kotkassa laitettu taiteeseen ennemmin kuin lippuun, ja muutkin vuotavat kohteet.

Olisikohan ikärasismilla tekemistä: 16-vuotias on nähnyt ilmastonmuutoksen vaikutukset. Eikö 60 ja siitä vanhemmat ole nähneet elämää. Pelolla hallitaan.

Huomio Suomen nuoriso. Nykyhallitus aloitti heti maan asioiden hoitamisen ottamalla lisää velkaa ja te olette velkojen takaisinmaksajia.

Asiat voi kertoa monella tavalla. Esimerkiksi, pääministerin palkka nousee yli 2 000 eurolla kuukaudessa, vai nouseeko se lähes 2 500 eurolla, kun todellinen nousu on 2 470 euroa kuukaudessa? Melko iso korotus? Toinen asia, se pienien eläkkeiden korotus, eli vappusatanen? Se jouduttiin puolittamaan, kun niitä euroja ei kertakaikkiaan riitä joka paikkaan? -OHO

Kaikenlainen "hukkakapasiteetti" on mahdolista hyödyntää, kuten lämmön talteenotto. Oppisopimuskoulutuksella voi hyödyntää jo oleva tieto-taito uusiokäyttöön! Vanhojen tietokoneiden purkaminen ja hävitys on sekin vaativa tietosuojaprojekti!

Suomen vihervasemmistohallituksen maailman kunnianhimoisin ilmastotavoite yritään repiä keski- ja pientuloisten, lähinnä eläkeläisten, selkänahasta. Vihreät ovat säälimättömiä. Nyt SDP ja vasurit liittyneet tähän maailmanlopun kuoroon.