Tekstarit: Synnytyksen ei kuulu olla hauskaa, ja lastenkasvatus on vastuuta ja velvoitteita

Eipä ollut, edes avajaispäivänä, mitään mainitsemisen arvoista.

Onpa onni, että virallisemmallakin taholla on huomattu ammattiopiston ja -korkeakoulun opettajien työelämäkokemuksen puute! Keskeyttämisten syy?

Niin tekisi mieli mennä uuteen Lidl-myymälään. Harmittaa, kun sinne on vain rakkaat kotkalaiset tervetulleita. — Naapurikuntalainen

Kalastajat tappavat hylkeitä, koska ne "syövät kalaa". Niin tekee kalastajakin. Merimetsoja ja hanhia he vainoavat, "koska linnut kakkaavat. Tämäkin perustelu on vastaavasta syystä mitätön.

Autojen sähkölataus kaupoissa ilmaista. Herääkin kysymys asiakkaiden epätasa-arvoisesta kohtelusta, johon ei tasa arvovaltuutettukaan ole puuttunut. Minäkin maksan sähkön, jota he käyttävät autossa, joten mielellään ottaisin bensaa tankkiini.

Onko uuden kaupan avautuminen nyky-Suomessa todella niin ainutlaatuinen tapahtuma, että kaupan pihalle pitää mennä odottamaan tunteja ennen? Tiettävästi siellä ei edes jaettu ilmaisia ämpäreitä.

Nuoret, jotka eivät tee lapsia, tekevät tietoisen valinnan. Heitä ei kukaan hoida, kun he vanhenevat. Myös verotuotto loppuu ja sitä myöden myös palvelut.

Turpeen kaivuun haittojen vähättely ei poista tosiasiaa: turve on fossiilinen energialähde, mustaa hiiltä, kaivuu pilaa vesistöjä ja luontoa.

Haminan jättiläislippu oli puolitangossa osana Kuopion koulutapon muistamiselettä. Ei pitäisi sellaisen liikaa ärsyttää.

Irakissa näyttää demokratia toimivan, jälleenrakentaminen toimii, ei myrkkyjä, maa kukoistaa ja vihertää. Usalle ja kumppaneille kiitos. Yrittäkää saada omat maanne yhtä hyvään kuntoon.

Maakunnan kartalla Kouvola nyt vain yksinkertaisesti on selvästi Kotkaa keskeisemmällä paikalla ilman Iittiäkin. Toki, onhan Savon Amerikasta ulospäin kulkeminen kovin vaikeaa.

Synnytyksen ei kuulu olla hauskaa, ja lastenkasvatus on vastuuta ja velvoitteita. Nyt uusavuttomuus taas nostaa päätään. — Maimonen