Tekstarit: Ei parkkipaikka kuulu laituripaikkaan.

Kävin tapaamassa omaista Kotkan Saarnikodissa ja meinasin pyörtyä kuumuuteen. Miten on mahdollista, että työsuojelu ei puutu täysin epäinhimillisiin työoloihin? Ja miten on mahdollista, että Kotkan kaupunki antaa asukkaiden kärsiä kuumuudesta?

Hauskaa kuunnella, kun jonkun koira haukkuu läpi yön Siikasaaressa. Missä lie omistaja — ei ainakaan kuuntelemassa.

Ei parkkipaikka kuulu laituripaikkaan. Valvotaako Meriniemeä myös kuin keskustaa lauantaisin? Maksulliset paikat kello 16:een, liisat hävinneet kello 12:n jälkeen.

Eihän se ole Sipilän hallituksen vika, jos Sote ei etene. Vihervasemmisto on se ”jarrumies”, joka vastustaa kaikkea. Tätähän se on, kun opposition asiaosaaminen on hakusessa. — Mosku

No nyt piiparloiset iloa. Kolmikulman puutaloja taas on vähemmän. Ei tartte korjata. Säästöillä nyt neljä yhteysalusta kymmenen kertaa päivässä saariin. Autopaikkoja saarille myös.

Mitäköhän aineenvaihduntapotilaan pitäisi juoda? Minä en hikoa pisaraakan, silti on kauttaaltaan kuuma iho. Haihtuu kai vesi sitäkin kautta, mutta entäs suolat? Kuona-aineetkin jäävät, kun ei juuri virtsata tarvitse. Huojuu ”kuin honka tuulessa”! — Nestetys

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat