Tekstarit: Uuden kaupunginjohtajan pitää maksaa myös veronsa Kotkaan

Eikö ruosteisia valaisinpylväitä Kotkan keskustan alueella saada mitenkään kunnostettua?

Voi kun tänne Kaakonkulmallekin Virojoelle saataisiin toinen päivittäiskauppa. Olisi halpuutuskilpailua!

Teattereissa ennen näytelmän alkamista kehoitetaan yleisöä sulkemaan puhelimensa, minkä kaikki myös tekevät. Elokuvateattereissa pitäisi tehdä samoin. On törkeätä häiritä muita lippunsa maksaneita asiakkaita.

Miksei Hyvätuulen parkkipaikalla ole tilaa kaupan asiakkaille? Perjantai-iltana ei yhtään paikkaa. Pasaatissa on oma parkkialue, käyttäkää sitä.

Perjantain Pressiklubia katsoessani Sanna Ukkolan vetämä Pekka Ervastin ja ent. Kepu-Korhosen ryydittämä ruma irvintä pääministeristä ihmetytti. Miksi moiseen törkyyn tuhlataan Yle-verona kerättyjä varoja? – Eläkemies

Jari Elomaa kehtaa ilveillä katuvalopimeydestä.  Valta pöhöttänyt!

Timo Soinin henkilökohtaisen edun tavoittelu hajotti persut. Jari Lindström oli siinä porukassa, joka pyyhki pyllynsä demokraattiselle äänestyspäätökselle.

Eläköön Sinebrykoff. Löysivät jouluolut-tölkilleen taiteilijan, joka tiesi, että reen vetämiseen tarvitaan aisat. Amerikasta kopioitu joulupukin reki kun seuraa poroja pelkkien löysien ohjaksien avulla.

Ongelmat lisääntyneet huimasti. Harva herää paratiisioloihin, jos kukaan. Aina joku häiritsee tai on tiellä. Ollaan vaan täynnä itteään.

Omantunnon kysymys: Avaatko oven, jonka takana ja näköaistin mukaan ulkomaalainen. Tässäkään kylässä ei avata naapurillekaan, mitäs nyt?

Homekoulut ei lopu ennenkuin lattiaan, seiniin ja kattoon lisätään yksi tuuletettu koolattu tila, jonka tilan ilma vaihdetaan erillisellä ilmanvaihto koneistolla. Koolauksen sisään ilma kuivataan, lämmitetään ja paineistetaan oikeisiin arvoihin. Luokkahuoneessa ym tiloissa sitten normaali ilmanvaihto erillisillä ilmanvaihto koneistolla.

Yhtään 1918 muistomerkkiä ei tarvita enää Kotkaan. Niitä on ihan riittävästi, kuten Heikki Laaksonen (KySa 17.11.)  kertoi. Eräillä tuntuu olevan tämä patsasasia ainoastaan pakkomielle!

KySan pääkirjoitus: "Pikavippien haitat kuriin." Niinpä. Vippien ainoa haittahan tunnetusti on, että ne pitää maksaa takaisin...

Kotkan turhia lupauksia antaneet päättäjät vastuuseen,  jos urheilupaikat eivät ole ilmaisia ensi vuonna.

Uuden kaupunginjohtajan pitää myös muuttaa Kotkaan, siis maksaa myös veronsa Kotkaan. – Yks kotkalainen veronmaksaja


Sotaisaa tai ei, kyllä suomalaisten nuorten miesten tiedettävä, miksi me ollaan vielä toistaiseksi itsenäinen valtio. Siinä myös sivareille miettimistä. – VPP

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet