Tekstarit: Missä ovat kotkalaiset edustajat, kun puhutaan junayhteydestä Helsinkiin tai lopetetuista linja-autoyhteyksistä. Tulos tai ulos

Ravimäki oikeesti. Mainoksestanne ei saa selvää toiminnasta. Onko päiväkoti, työkkäri, fysioterapialaitos vai hotelli?

Kotkan nykyiset kansanedustajat ovat näyttönsä antaneet. Kirjoitellaan kolumneja itsestäänselvyyksistä. Tarttis tehdä jotain!

Kuka tai mikä hidastaa Kotkan katujen puhdistusta hiekasta? Järkyttävää kärsimystä hengityselinsairaille. Me maksamme verot, kaupunki palvelee!

Pidetään keskustelua vanhusten hoivasta yllä vaalien alla ja myös vaalien jälkeen. Mitä pitäisi ajatella, kun Avin käynnin ajaksi hoitajien lukumäärää lisätään ja käynnin jälkeen palataan taas normaaliin, pienempään hoitajamäärään. – Voihan itku

Haluaako ehdokas Jari Elomaa autioittaa enemmän hiljaista kaupunkiamme itsekkäistä syystään hankaloittamalla yrittäjäkollegaansa työtä, jolla halutaan elävöittää keskustaamme? Elämää on sinunkin jälkeesi ja nyt olet jarru kehityksessä. Onhan sekin tapa jäädä muistoihin!

Ympäristöteko: Autolla ajo moottoritiellä riittää 90 km/h. Ei ole pakko ohittaa 120 km/h vauhdilla, Ohitus on vanhanaikainen tapa hevoskaudelta.

Ilmastonmuutos: Suomi jo hyvänä esimerkkinä maailmalle. Ulkomailla moni kävelee lappu suun edessä, eikö eroa ole. Täällä vain ruoskitaan. – Hysteria

Vanhassa talossa asuva vanhalla autolla ajava ei voi äänestää vihreitä, Vasemmistoliittoa, kokoomusta eikä SDP:tä. Rahat ei riitä nouseviin energia- ja jäteveroihin. Asuminen ja liikkuminen kallistuvat liikaa.

Nämä kiihkodemarit tuntuvat olevan kirjoitusten perusteella aivan paniikissa persujen kannatuksen johdosta. Vappusatasta odottelen. – Duunari

Miljoonia vuosia sitten Suomen sijainti oli päiväntasaajalla, jossa palmut kasvoivat. Vihreät uskottelevat, että he voivat estää mannerlaattojen liikkumisen ja säädellä merivirtojen suuntaa. Luonto määrää, ei ihminen.

Kotihoito Kymsotessa hätätilassa! Työntekijä tekee 14 työpäivää putkeen, 7 niistä 14 on pitkiä päiviä siis kello 7-21.45. Uhraa vapaapäivänsä, raataa ja antaa kaikkensa! Nyt pomot, päättäjät ja kaikki muutkin, muutosta ja heti!

MC Melusaaste, loppuisiko se älytön revittely ja kortteliralli Kotkan keskustassa ilman poliisin väliintuloa?

Puoluepolitiikka menee kansan edun edelle. Sekö on demokratiaa?

Siivotkaa maastosta ilotulitusrakettien kuoret. Niissä on raskasmetalleja yms. kiinalaista saastetta.

Missä ovat kotkalaiset edustajat, kun puhutaan junayhteydestä Helsinkiin tai lopetetuista linja-autoyhteyksistä. Tulos tai ulos.

Digita näytti taas osaamistaan sunnuntaina. Eurosport pätki jatkuvasti.

Antero Marjakankaan kirjoitus 5.4. Mielipide-palstalla täyttä asiaa ja totta. Kun kyseessä sirkushuveja kansalle, tarkoitus pyhittää ilmaston saastuttamisen näillä "pyhillä lehmillä".

Kyllä taas niin mieli pahoittui, kun palvelutalossa vanhuksen kauniit kutrit oli joku poropeukalo kerinnyt ja iljennyt laskunkin jättää.

Petteri Värtön kolumni (KySa 8.4) hyvä aamun avaus, panna- ja tulla-verbin moninaisuudesta!

Vihreiden SDP:n ja vasemmistoliiton hallitus tarkoittaa asumisen ja liikkumisen rajua kallistumista sekä verojen nousua eli köyhät köykkyyn linjaa. Kehitysapu ja kiintiöpakolaisten määrä tuplaantuu. Palautukset lopetetaan ja kaikki sukulaiset pääsevät Suomeen. Rahat ei riitä.

Mussalossa Savotan lumiaurakuski on tänäkin talvena kihartanut pyörätelineet käyttökelvottomiksi. Kuski maksakoon itse aiheuttamansa vahingon. Ei veronmaksajien piikkiin.

Onko Vesa Levonen sitä mieltä, että raha menee kansainvälisen oikeuden edelle? Entäpä jos Krimin tilalla olisi entinen Venäjän tsaarin alusmaa Suomi? Tolkku se olla pitää.

Kotkan kaupungin on muistettava Teemu Pukkia tavalla tai toisella. Hän on Suomen menestyksekkäimpiä jalkapalloilijoita kautta aikojen. Miksei esim. areena voisi olla Teemun ja Arton Areena tai tuleva monitoimikeskus Teemu Pukin keskus

Olen todella vihainen ja pettynyt tähän yhteiskuntaan, jossa kantasuomalaisia syrjitään kun apua eniten tarvitsisi. Yritystuloni ovat olleet noin 700e/kk alkuvuoden aikana ja toimeentulohakemukseni hylättiin. En pysty maksamaan ollenkaan asumiskulujani ja lainoja.

Vesa Levonen, ilmastonmuutos on fakta, ei hömppäpömppää. Venäjä on itse ainoa, joka voi purkaa pakotteensa. Nykymaailmassa seuraamukset säilyvät, eikä edes kaupallinen onnen onginta aiheuta hyssyttelyä rikoksia kohtaan, kuten vanhaan aikaan. Kirjoitelmasi aliarvioi lukijoita rankasti. Tervetuloa nykyaikaan!

Ostaako Pyhtää Kotkalta kadunkunnossa pitopalveluita? Ainakin autoja täällä näkyy päivittäin. –Suokukko