Tekstarit: Auttaisiko dronen tai koiran käyttö valkoposkihanhien karkottamisessa?

Katariinan puistossa käy tuhansia ihmisiä päivittäin rauhassa kävelemässä. Eikä ole mukavaa jos siellä ahdistellaan videokameralla joka kerta. Jätä puisto rauhaan. – Monta ketkä eivät tahdo kohdata

Suomessa on nostettava veroja koska Italian eikä Espanjan kansalaiset eivät omassa maassaan niitä maksa. Tämä tulonsiirto Välimeren maihin ja Ranskan pankeille ei lopu niin kauan kun Suomi on EU:ssa.

Lehtitietojen mukaan Haminassa aletaan valvomaan kaupungin työntekijöiden liikkumisia kaupungin ajoneuvoilla? Vihdoinkin. Eipä kiinnostanut valvonta silloin, kun ajoneuvoilla huristeli jo kolmannessa polvessa kaupungin palveluksessa oleva nuorukainen. "Ovat kuin hevosia", sanoi nuori esimies? Se oli silloin - nyt on oikea suunta.

Valkoposkihanhet aiheuttavat laajaa tuhoa maanviljelijöille. Auttaisiko lintujen pelästyttämiseksi dronen käyttö tai koirien juoksuttaminen pelloilla. Taitaa olla hetken hyöty sekin, sillä linnut laskeutuvat sitten toiselle pellolle. Ikävä ongelma, ja jotain tarvii tehdä ja heti. Menetetyt sadot erittäin huono asia.

Saattoi pyykinripustajalla pyhäpäivä olla viikon ainoa vapaapäivä, ja jolloin sää oli hyvä. Vuorotyötä tekevä hoitaja.

En minäkään liputuspyhänä pyykkiä lähimaille lipputankoa ripustaisi. Onhan se ruman näköistäkin ja kunnioittaisin ikäihmisten periaatteita liputuspyhänä. Tavallinen sunnuntai on eri asia, ei haittaa. Eikä "syntitaakkaa" kasvata sovintoesitys.

Hyvä juttu nopeusrajoituksista veneilyssä. Iso ongelma on vesiskootterit, jotka ajavat tuhatta ja sataa esim. Kivisalmen sillan alta Hovinsaaren suuntaan.

Nyt faktat tiskiin! Onko kaikki etäopetuksen aikana heitteillä olleet lapset tavoitettu ja tarvittavat toimenpiteet aloitettu, jotta he selviävät kesäloman kotona? Kotioloista aloittaen, lapsen parasta kohti.

Onko nyt niin, että "sairaslomasta" on kehitelty uusi polittinen "pelastusrengas"? Tätähän on jo kokeiltu, kun kaikki ei menekään "putkeen"? "Tarttee "funtsailla toverien kesken"? Nopeaa paranemista on myös havaittu. Tuleva syksy saattaakin olla "tautista aikaa"?

Kiitos hallitukselle ja erityisesti Sanna Marinille. Olette tehneet hienoa työtä. Jaksamista kaikesta arvostelusta huolimatta. "Yhteistyöllä edetään"

Suomalaisilta pakko-otetaan yli 8 miljardia euroa EU-komission määräyksellä. Tätä EU-politbyroota ei valita vaaleilla vaikka se käyttää suurinta valtaa EU:ssa enemmistöperiaatteella, eli on täysin Ranskan ja Saksan määräysvallassa. Nyt se on ryöstämässä kansalaisten varat FR-DE -pankkien tukemiseksi Italiassa. Nyt kai viimeistään on selvää, että tästä jengistä on päästävä irti Englannin malliin ja heti.

Ylikomisariolla on ihan oma tulkinta vesiliikennelaista. Ruorijuopumuksen raja on 1 promille, siis alle promillen kännissä voi venettä ajaa ja olla päällikkönä. Kun kerran lain laatija on näin kirjoittanut, tulee sitä poliisinkin noudattaa eikä vedellä omia päätelmiään.

Nyt kun etätyöntekijät kotona niin koirat pihalla tuntitolkulla ilahduttamassa naapureita jatkuvalla räksytyksellään. Ei osata kasvattaa, hoitaa. Rotuvalintakin tulisi osata. Hällä välii!