Tekstarit: Jospa uusi pääkirjasto olisikin Karhulassa?

Hei sinä, ketä ahdistaa maskittomat asiakkaat. Miksi menet sinne kauppaan? Siirry itse nettitilauksiin, niin ei tarvitse ahdistua.

Karhulan uimahallissa ilmeisesti uidaan koronasta huolimatta. Valot päällä iltaisin, huoltotöitäkö varten? – Mietityttää

Upeita kuvia kymärissa. Kolmisenkymmentä työmatkapyöräilijää, eikä yksikään ajanut jalkakäytävällä. Olikohan se silloin kiellettyä? – Make

Suomalainen oikeasti köyhä ei saa Kelasta mitään apua. Maahanmuuttajalle rahat kilahtaa automaattisesti.

Purolan pyörätie aivan kauheassa kunnossa, nilkat menee poikki kun siellä kävelee, saati jos vaunuilla pitäisi mennä. Kenelle kuuluu?

Jospa uusi pääkirjasto olisikin Karhulassa. Nythän tämän ison alueen kirjastona toimii vanha ahdas ja ankea kauppatila, jonka piti olla väliaikainen ratkaisu. Se on myös vaikeassa paikassa, ei parkkitilaa, risteyksessä. Eipä houkuttele käymään.

Kevan eläke nousi 87 senttiä ja ennakonpidätys 85 senttiä kuukaudessa. Tulotaso jälleen parani!

Kiitos laduntekijät! Kirkkojärven latu taas hyvässä kunnossa. Samoin Haminassa pyörätiet hyvässä kunnossa, kiittää hiihtäjä/pyöräilijä.

Millä saavutuksilla voisin perustella pätevyyteni seuraavaan valtuustoon? 1. Jatketaan keskittämistä, syrjäseuduille vain keppiä? 2. Vastustan kaikkea kaikessa? 3. Kunta meni mutta neuvoksen titteli tuli? 4. Viimeisetkin kyläkoulut kiinni? 5. Pormestari Haminaan?

En ymmärrä mitenkä ihmisoikeudet maailmanlaajuisesti paranevat sillä, että ihmiset massoittain siirtyvät maasta toiseen, eivätkä tee työtä sen eteen kotimaassaan?

Ei maatalon emännät lähde työhön tilan ulkopuolelle, vaikka kotihoidontuki poistetaan. Homma jatkuu entiseen tapaan.

Onko koiralla oikea koti, jos sen omistajaa ei "lemmikin" lenkkeilyttäminen kiinnosta. Koiran ainoaa liikuntaa on istua aidan takana satoi tai paistoi ja haukkua kaikki ohikulkijat.

Sibeliuskadun lehdenjakaja voiso tuoda mainokset säännöllisesti koteihin. – Siiri oottelee

Uusimmat uutiset