Tekstarit: Nyt on aihetta kiittää aura-auton kuljettajaa

Älyttömyyden huippu on Virolahdella, tuoda uzbekistanilaisia opiskelijoita. En halua maksaa tällaista typeryyttä verovaroista.

Ovatko Virolahden päättäjät seonneet? Tuodaan lapsilauma Uzbekistanista. Asiaa hoitava konsulttifirma on perustettu kuukausi sitten. Heillä ei liene minkäänlaista kokemusta tällaisesta asiasta.

Suomi antaa Euroopan Unionille yli 6 miljardia euroa piti saada takaisin 3,4 miljardia, mutta uuden tiedon mukaan saa vain 2,7 miljardia?

Yhtiökatu ei ole pulkkamäki tai laskettelurinne. Se on yleinen tie!

Kymsote huolehtii omien rokottamisesta ja jättää yksityisen puolen hoivan hoitajat odottelemaan, jos vaikka korona ehtisi ensin hoivakotiin niin voidaan etsiä syyllisiä tartuttajista. – Yksityisen puolen eriarvoinen hoitaja.

Valtuuston kokouksessa etätyönä sukan kutomista. Keväällä sitten vaalit. – Äänestelijä

Nyt on aihetta kiittää aura-auton kuljettajaa. Kiitos hyvästä aurauksesta perjantaina Lastaajankadulla ja Särmääjänkadulla. Oli mukava tulla töistä kotiin, kun ei ollut isoja valleja.

Älkää hyvät ihmiset jääkö työttömäksi jos ette osaa käyttää tietokonetta. Kyllä avustukset jää saamatta jos skannaus, pdf, csi ja errows tuntuu etäisiltä. TE-keskus suljettu, puhelinjono päiviä.

Olemme asuneet jonkin aikaa vuokralla Kotkansaarella vanhassa korkeassa betonitalossa. Lähes joka ilta noin klo 22.00 ja usein myöhempääkin ylimmästä kerroksesta annetaan voimakas äänimerkki pamauttamalla useita kertoja ovia tai hakkaamalla lattiaa. Onko osakkailla ihan eri säännöt?

Aika moni huolissaan lasten urheiluharrastuksesta. Vai olisiko niin, että huomattu, että nythän mun tarviikin itse olla sen lapsen kanssa enkä voi laittaa sitä harkkoihin hoitoon 3-7 päivänä viikossa.

Mikä oikeus suurimmalla osalla mamuilla on liikkua Pasaatissa ilman maskia? Eikö esim. vartijat voisi huomauttaa asiasta heille?

Korona-rokotus vie Suomessa 3 vuotta nykytahdilla, siksi että Suomi roikkuu välittäjäksi tuppautuneen EU:n armopalojen varassa. Osta Suomi rokote suoraan valmistajilta ja tupla-rokota kansalaisesi 3 kuukaudessa niin kuin Israel tekee.

Tekikö päämimisteri Marin Suomen perustuslain vastaisen teon? Puuttuiko tahallisesti ulkopolittiseen asiaan jonka hoitaminen pitää perustuslain mukaan tapahtua presidentin johdolla?

Onneksi meillä on viksu presidentti , eikä sellainen pyrkyri kun Sanna Marin on!

Pääministeri Marinilta ryhdikäs Navalnyi-lausunto, Niinistön diktaattori Putinin mielistely kuvottavaa.

Uusimmat uutiset