Tekstarit: 35 euroa/kilo kuhafileestä on hinta, joka kääntää asiakkaat jauhelihatiskille

Olisi mielenkiintoista tietää paljonko hengitystie yms. vaivoja joudutaan hoitamaan verovaroin, koska kunta ei saa hiekkoja ajoissa pois! Surkeampaa kuin Terveystalon tuottamat katteettomat lupaukset työterveydessä kunnan työntekijöille!

Hyvä, että Suomen Pankki haluaa velkakaton. Taloyhtiöitä on vuosikymmenet hoidettu holtittomasti ylihinnoitetuilla remonteilla. Nyt yhtiöiden hallitusten herrat, lopettakaa yhteisten rahojen tuhlaaminen, että tarvittaviin korjauksiin riittävät rahat. — Aune

Vaikka kala hyvää onkin niin 35 euroa/kilo kuhafileestä on hinta, joka kääntää asiakkaat jauhelihatiskille. Hintaa alas, niin kauppa käy.

Kymen Veden putkimestari kirjoittaa firman julkaisussa, että etäluettavat vesimittarit eivät maksa asiakkaille mitään. Mikä vesimittarivalmistaja lahjoittelee laitteitaan ilmaiseksi? Voisiko toimitusjohtaja, talousjohtaja tai luottamusmies kertoa totuuden eli hinnan?

Tasakatto-hometaloja Verssonkankaalle Pyhtäälle. Tasakatto vihertilana on kiva, mutta hömppää, koska se on väärä rakenne Suomen ilmastoon, jossa sataa kesät talvet 50 senttimetriä vuodessa. Kotkan Aittakorvessa tämä tasakattohomerakentaminen on karsaasti koettu. Kuivilla Välimeren leveysasteilla tasakatto toimii ja käytetään oleskelutilana ja vilpoisana nukkumatilana.

Onko kirkoilla ja uskonlahkoilla omat lait, jotka toimivat valtion lakien yläpuolella? Paavi ilmoitti, että lapsen hyväksikäytöstä olisi ilmoitettava vuodesta 2020 lähtien eli sitä ennen ei, vaikka se on rikos, jonka peittely ja suojelu on myös rikos valtionlain mukaan. Koska valtiot laittavat kirkot ja uskonlahkot ruotuun eli saman valtionlain alle kuten tavalliset kansalaiset?

Luetuimmat

Uusimmat uutiset