Tekstarit: Tuleeko koskaan ajatelleeksi näinä pakkaspäivinä niitä rohkeita sotilaita, jotka taistelivat isänmaamme puolesta vihollista vastaan?

Haminan puolueet, edustajat ja kaupunginjohtaja eivät tee mitään, nostavat vain palkkoja. Väkiluku vähenee, yrittäjät katoavat ja liiketilat tyhjenevät. Edustajat ja kaupungin johto vaihtoon. Puolueet töihin, muuten konkurssi uhkaa!

Kunnallisvaaleissa on kysymys, saavatko kuntalaiset oikeudenmukaisen osuuden maksamistaan veroista takaisin kuntapalveluina vai antaako äänestäjä valtion tuhlata heidän rahansa aseisiin eli 10 000 miljoonaa hävittäjiin vai kunta-, koulu-, terveyspalveluihin? Tämä on ehdokkaille tehtävä peruskysymys.

Postinmäki here I come. Nasse

Tuleeko koskaan ajatelleeksi näinä pakkaspäivinä niitä rohkeita sotilaita, jotka taistelivat isänmaamme puolesta vihollista vastaan? Täällä Pohjantähden alla

Lehti kuin lehti (myös tämä), saati teksti-TV. Missä oikolukijat? Jo otsikoista puuttuu kirjaimia, jopa sanoja. Ehkä sivujen lisäys auttaisi!

Globalisaatio, turismi ja liian suuri väestömäärä luovat viruksille, niin nykyisille kuin myös tuleville, takuuvarman leviämisalustan.

Ei talvilaatudieseliä saatavilla Teboilin ammattiliikenteen kylmäasemilta? Voi pojat! Miten niinkun meni omasta mielestä? Joensuun Elli

Uskookohan ees vihreät, että Olkiluoto 3 joskus käynnistyy. Polttoaineeksi Kiinasta tuotu Pandan kakka tai Afrikan jääkarhun napanöyhtä.

Luetuimmat