Tekstarit: Nyt koko porukka torjumaan koronaa, ettei tarvitse perua joulua!

Ihanan hurmaava Hamina. Loistavaa, kaunista.

Kävin Kotkan kaupungin Karhulan tiloissa. Pienessä kopissa istui reilu 10 henkilöä. Näinkö sitä koronan leviämistä varotaan?

Punainen Kotka, jossa seisoo Leninin patsas, vaikka Neuvostoliitto kaatui jo kauan sitten.

Mitä Huutjärven pohjoisrannan vesialueella oikein tehdään? Voisiko joku selittää? Ovatko luvat kunnossa?

Jos poliisi sakottaisi Kyminkartanon "raggareita" niin rallit loppuisi. Joka kerta lappu kouraan sääntörikkomuksesta. Sama laki kaikilla.

Koripallon EM-karsinnoissa muitten päävalmentajat antaa ohjeita aikalisillä läpiltä, Suomen ei anna ku pitää jauhaa purkkaa. – Emppu

Kuinka voidaan olettaa että koronarajoitukset menee perille täällä asuville vieraskielisille, jos tieto tuotetaan vain suomeksi? Kymsote?

Loistavaa, EU-posti. Sain Strasbourgista veljeni 20.10. lähettämän Artonpäivä-kortin 27.11. perjantaina. La Poste Francen leima on 22.10. Eli enää ei ehdi lähettää joulukorttia! – Arto

Prisman käytäviä tukkiville juoruporukoille tiedoksi, ettei tavallinen maski suojaa tartunnalta, vaan ratkaisevaa on etäisyys ja altistumisaika.

Uskon, että kaikilla taloyhtiöillä on varaa liputtaa niin asukkaiden kuolin- ja hautajaispäivinä, virallisina liputuspäivinä kuin muuten painavista syistä, kuten lauantaina 30.11.

Hannu Eklund. Eikö maailmankuvassasi ole mitään rakentavaa? Mikä korvaisi liputuksen ja jos liputetaan, niin millainen sen lipun pitäisi olla? Mikä uskomus korvaisi uskontomme ja mitä kirkkojen tilalle?

Nyt koko porukka torjumaan koronaa, ettei tarvitse perua joulua!

Karhulan Lidlissä maskittomia asiakkaita liian monta, jopa samat jotka olivat ilman maskia jo aiemminkin. Lidl voisi jakaa heille maskeja jo ovella tai vaihdettava kauppaa.

Kyllä penkkejä pitää kauppakeskuksessa olla käytävillä. Asiakkailla tarve monella levätä hetki ennen kuin jaksaa taas kävellä eteenpäin ruokaostoksille. Voi hyvä ystävä mitä kehtaat vaatia. Olet itse terve ja hyväjalkainen varmaan!

Onko mahdollista, että Kotkan kaupungin juristit ja/tai johtavat poliitikot eivät ole selvillä sopimuksista, joita he tekevät Kouvolan kanssa?