Tekstarit: Pelkkä positiivisuus ei riitä tuomaan väkeä kauppakeskuksiin

Iso kiitos sinulle, joka toimitit rahapussini Citymarketin neuvontaan keskiviikkona. Sain puoli elämääni takaisin; rehellisyys maan perii. – Kirsi P.

Yritykset tuovat itseään näkyville kuljetuskaluston kunnolla, niin tekee VR:kin. Kun katselee Kouvolan ratapihalla olevia suomalaisia umpivaunuja, tulee mieleen romuliikkeen varasto. On ruostetta, kraffiteja, likaa ym. Ei ennen tämä olisi tullut kuuloonkaan. – 30 vuoden kokemus

Risto, hyvä pointti sinänsä, mutta ei mitään uutta. "Parhaat" luonnonsuojelijat kautta historian ovat tulleet luonnon ulkopuolelta. Siis nää asfalttilähiöiden "älyt", jotka tietävät miten salomailla tulee elää.

Hienoa että ruissalon tekonurmella palaa valot ilman käyttäjiä ja läheisellä pururadalla ulkoillaan pimeässä. Hyvä Hamina.

Kiitos Iltolan Mikalle ja toimittajalle rehellisestä ja nostalgisesta jutusta, missä käsiteltiin kotkalaisen jääkiekon historiaa menneiltä vuosikymmeniltä. – JL (Mikan ex-junnuvalmentaja)

Rata-asiassa saataisiin maakuntaan rauha, kun Kouvola luopuisi omasta hankkeesta. Mutta he pelkäävät, että käy kuten Haapamäelle, joka oli Suomen suurin rautatieristeysasema. Jos et tiedä, niin käy netissä ja tämän ristivedon perussyyt selviää.

Haminan talous saataisiin uuteen nousuun, kun määrättäisiin hormivero. Jokainen tulipesä 200 e/v , olisi korkea aika vähentää pienhiukkasia. Tulisi tänne pitskullekin puhtaampi ilma.

Olen nyt vuoden sisällä käynyt neljä kertaa Zsarissa, ja joka kerta siellä on yhtä autiota, valitettavasti. Toimittaja tekee juttunsa näkemänsä perusteella, eikä se ollut väärä. Jotain tarttis tehdä, pelkkä positiivisuus kun ei riitä.

Jokainen haukea vähänkin ruuaksi käsitellyt tietää, että ruotojahan siinä on, mutta Kysa voisi tehdä jutun ja ohjeistuksen siitä kuinka haukifileestä saadaan ruodoton, ja vaikka nettisivuille video.

Vuonna 2018 Kiina lisäsi tuulivoimakapasiteettiaan 23 gigawatilla, joka on enemmän kuin koko muun maailman lisäys yhteensä. Kiina on ketterä kun vaan saadaan ilmastotalkoisiin mukaan, ja saadaanhan se kun otetaan käyttöön "taloudellinen suostuttelu".

Nyt, kun meitä "asiantuntijoita" tuntuu olevan enemmän, kuin koskaan, niin eiköhän seuraavien kunta- ja eduskuntavaalien ehdokaslistoille ole ennennäkemätön ryntäys? "Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten"- kuten minä.

Haminalaiset hoi! Kevyen liikenteen väylällä kuljetaan tien oikeaa reunaa, ei vasenta! Jos olet väärällä puolella, sinun kuuluu väistää, olkoot mukanasi pyörä tai koira. – Lenkkeilijä

Armeijassa opetetaan tappamaan ihmisiä. Fiksu nykynuoriso haluaa pysyä erossa moisesta. Nuoret eivät enää usko militari-propagandaan, jota syötetään 24/7. "Aseilla ei ongelmia ratkaista" on fakta, jota ei uskalleta eikä saa sanoa nykyään julkisuudessa. Näin järkipuhe vaimennetaan aina ennen sotia.