Tekstarit: Kun tuulimittarin korjaaja nostetaan tangon nuppiin, niin kannattaa samalla korjata se nuppivalo!

Nyt on Vesa Levosella tuhannen taalan paikka. Kepussa olisi vapaana puheenjohtajan paikka, johon Levonen pyrki vuotta liian aikaisin. Olisiko nyt aika?

Nyt on Sauli Niinistöllä oiva tilaisuus nimittää Pekka Haavisto pääministeriehdokkaaksi, kun vaalitulos on mitä on.

Kun tuulimittarin korjaaja nostetaan tangon nuppiin, niin kannattaa samalla korjata se nuppivalo!

Ymmärrän Valtteri Bottaksen sutimisen. Itsekin olen suojatien valkoisella raidalla liukastunut nurinniskoin.

Vaalikeskusteluiden anti: Päälle puhuminen seka apusten ja juontajien loputon niinkuttelu.

Pidämme "ei kenenkään maan" siistinä. Aura kuorii vuosittain alueen nurmikon. Talvella kuski rojauttaa lumet päin aitaamme, jopa sen yli. Sitä lumikuormaa ei mikään aita kestä.

Pyhtää kunnioittaa sosialistien vaalivoittoa komeilla punaisilla kivillä. Kiitos maalarille. Taisteluterveisin: R. Inne

Niinpä, ja ennen kuin idän karhu hyökkää Suomeen, niin se tuhoaa ohjuksillaan ne suurella rahalla hankitut lentokoneet jo kentilleen, kuten Vehkasalo ja Muinonen osuvasti kirjoituksessaan huomauttivat. Että semmoinen strategia niillä...

Miksi juottola saa tulla häiritsemään lähiasukkaiden kotirauhaa? Viime kesä oli järkytys , kun ei voinut pitää kotona ikkunoita auki. Meteli oli niin kova

Pasaatin torin puolelle automatisoidut tai liukuovet! Nyt painavista ovista ei meinaa päästä heikot, ei kepeillä tai rollalla, saati lastenvaunuilla. Kaukana esteettömyydestä! Kesäksi kuntoon...

Kiitos S-market Hamina. Olette huomioineet iäkkäämpien asiakasomistajien toiveet ja hankkineet penkin levähdykseen. – Seniori.

Haminan tykkilumikasa taitaa ehtiä sulaa ennen syksyä tällä menolla. +10 eikä vieläkään purua päällä. Voisiko joku tehdä jotain?

Venäläistä rulettia kotkalaisittain: 50 –60 km/h mittarissa, vilkku vasempaan ja moottoritielle Helsingistä päin satasta tulevien sekaan. Hyvä tuuri esti ison rysäyksen.

Suomi irti EU.sta ja markka takaisin. Muuten tulee tuho. Saksan talous sakkaa jo.

Kun rekkaparkki poistetaan Lepikönrannasta, rekat siirtyvät Lidlin pihaan. Siellä kuskit asioivat.

Luetuimmat