Tekstarit: Ennen ei kyselty, onko armeijassa kivaa ja ruoka hyvää

Liikennevalo-ongelma. Induktiosilmukka on liian lähellä risteystä, antaa väärää tietoa ohjaukseen.

Feminismi on iskenyt nuoriin miehiin. Armeija "ahdistaa". Kyllä on tullut pojista nillittäjiä. Ennen ei kyselty "onko kivaa ja onko ruoka hyvää", miehet oli miehiä eikä sukupuolineutraalin kasvatuksen tuotteita. Ei ihme, ettei lapsia synny.

Tällä touhulla maaseudun "tappaja" keskusta häviää poliittiselta kartalta. SDP, keskusta ja vasemmistoliitto, tekevät kaikkensa, että heidän kannattajiensa elämä kurjistuu. Vihreät ovat sitten jo eri planeetalta.

Aarno Tamminen (kysa 13.2.) kirjoittaa yleissivistyksestä hyvin, ensilukemalla aukeaa asia, jota voi soveltaa lainauksin moniin aloihin, kuten lääketieteessä, missä erikoistutaan jollekin alalle nuorena. Arvostetaanko yleislääketiedettä?

EU on perustettu, jotta Euroopassa lopetettaisiin veriset sodat. Tämä on toteutunut EU-jäsenvaltioiden kesken. Rauhan liittoa - Euroopan unionia - vastaan hyökkäävät imperialistit, sodan lietsojat, keinottelijat sekä ihmisoikeuksien ja demokratian vastustajat trolleineen.

Sandersin politiikalla kansan vahva tuki. Mihin perustuu Yläjoen kolumnin viimeinen lause? Ei faktoihin. Not impressed.

Suuret kiitokset kymärille TV7:n ohjelmatiedoista! Teidän lukijanne saavat ihan itse päättää, katsovatko uskonnollista ohjelmaa vai eivät. Vapaus kunniaan!

Ohisalo vertasi Kreikan ja Suomen pitkää ulkorajaa syyksi miksi Kreikkaa pitää auttaa. Anteeksi nyt ministeri, pelkkää puppua. Vain hyvät suhteet itänaapuriin pitää rajat kiinni. Kreikasta tuskin olisi apua jos raja vuotaisi. Kreikan pitää myös itse estää väentulo maahan.

Tuntuu riittävän näitä rakkikoiria ja myyräntyön tekijöitä ammattiliittoja vastaan, mutta saadut etuudet kyllä kelpaa. Kannattaisiko nyt vain omakohtaisesti jatkaa niitä kiky tunteja.

Pankinjohtaja sai upean monumentin. Asiakkaana tunsin olon orvoksi isossa salissa. Nyt omistajalle ongelma?