Tekstarit: Nykyiset euroviisut ovat lava- ja valoshowta, ennen olivat laulukilpailut. Miten kävisi, jos olisivat vain radion kautta?

Onko lääkärin tarpeen kysyä yh-äidiltä, onko lapsilla sama isä. Vaikka on, ei tunnu korrektilta. – Eronnut

Aikanaan Kotkassa kiellettiin Liiton lenkin kiertäminen autolla. Sama kielto paikallaan pienlentokoneille, jotka pörräävät jatkuvasti ympyrää taajaman päällä. Jos pitää lentää, niin lentäkää kentältä toiselle tai kolmannelle ja lopettakaa ihmisten kiusaaminen.

Kotkan asunnot antaa kylmää kyytiä asukkaille. Patterit kylminä jo kuukauden, asunnot kosteita ja kylmiä. Epäinhimillistä touhua. – Mosku

Miksi silmäpohjien tutkimus järjestetään Kotkansaaren sairaalassa, jossa on todettu pahat kosteusvauriot joiden vuoksi sairaala on aikoja sitten tyhjennetty potilaista? Lisäksi taloa ei ole koko aikana siivottu. Miksi meidät altistetaan? Eikö terveitä tiloja löytynyt, vaikka kirjasto?

Nykyiset euroviisut ovat lava- ja valoshowta, ennen olivat laulukilpailut. Miten kävisi, jos olisivat vain radion kautta? – Hyvän viihdemusiikin ystävä

Perhepolitiikka ei ole, eikä saa olla työmarkkinajärjestöjen tai muiden ideologien asia. Ihmiset eivät ole työvoimatavaraa eikä perhe ole työvoimatavaran välivarasto. Lasten hoito ja perheen toiminta olkoon perheiden oma päätös.